Lenovo loq vs Asus tuf yardımcı olurmusunuz hangisini almalıyım

Reaksiyon skoru
19
Merhabalar yaklaşık 2-3 gündür laptop araştırıyorum lenovo loq ve Asus tuf a15 arasında kaldım ekran kartı wat değerlerinde tuf 20 w daha yüksek ve 8 gb Ram daha fazla
Loq da fiyat olarak biraz daha uygun linkleri bırakıyorum sizce hangisi ona göre sipariş vereceğim şimdiden teşekkür ederim

Ekran kartı loq 105 diğeri 140 w mış güç adaptörleride loq 170 tuf 230 w mış

asus tuf kullanıcısıyım elime farklı modellerde 8-10 tuf geçti benim tuf laptopum en sorunlusu hala öyle. Diğer kullandığım a ve f serisi tuflarda da aynı sorunlar tek tük var. Tabi sorunsuz olanlar da vardı ama çoğunda aynı sorunları gözlemledim. Benim laptopum tuf f15 fx506lh modeli. Profilime bakarsan ne sorunlarla uğraştığımı görebilirsin. Burada sana onu al bunu al demiyorum belki bana hep sorunlu laptop denk gelmiştir. Bunları bilerek al derim. İstersen sorunlarını yabancı asus forumlarında araştır zaten görürsün. Dediğim gibi onu al bunu al demiyorum bahsettiğim sorunlar işlemci ekran kartı gibi önemli şeylerde değil ama yine de illallah ettirecek sorunlar. Tuflar fiyatına göre iyi özellikler sağlıyor beğeniyorum da ama keşke tuf almasaydım çok diyorum.

Merhabalar yaklaşık 2-3 gündür laptop araştırıyorum lenovo loq ve Asus tuf a15 arasında kaldım ekran kartı wat değerlerinde tuf 20 w daha yüksek ve 8 gb Ram daha fazla
Loq da fiyat olarak biraz daha uygun linkleri bırakıyorum sizce hangisi ona göre sipariş vereceğim şimdiden teşekkür ederim

Lenovo loq kronik anakart yakma problemş var. Asus alabilirsiniz.
asus tuf kullanıcısıyım elime farklı modellerde 8-10 tuf geçti benim tuf laptopum en sorunlusu hala öyle. Diğer kullandığım a ve f serisi tuflarda da aynı sorunlar tek tük var. Tabi sorunsuz olanlar da vardı ama çoğunda aynı sorunları gözlemledim. Benim laptopum tuf f15 fx506lh modeli. Profilime bakarsan ne sorunlarla uğraştığımı görebilirsin. Burada sana onu al bunu al demiyorum belki bana hep sorunlu laptop denk gelmiştir. Bunları bilerek al derim. İstersen sorunlarını yabancı asus forumlarında araştır zaten görürsün. Dediğim gibi onu al bunu al demiyorum bahsettiğim sorunlar işlemci ekran kartı gibi önemli şeylerde değil ama yine de illallah ettirecek sorunlar. Tuflar fiyatına göre iyi özellikler sağlıyor beğeniyorum da ama keşke tuf almasaydım çok diyorum.
Hocam sizdeki 2020 modeli. Ben o modelin 1660ti olanını kullanmıştım 2023 modelinin 4050lisini de kullanıyorum. Dışarıdan bakınca aynı cihaz gibi duruyor olabilir ama 3 senede bayağı şeyi değiştirmişler. Güncel tuflarda sorun yok.

hocam f15 almak sizin hatanız olmuş a15le çoğu sorunu çözdüler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence asus al anakart yanma sorunu var lenovo loqta

hocam f15 almak sizin hatanız olmuş a15le çoğu sorunu çözdüler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence asus al anakart yanma sorunu var lenovo loqta
tam modelini hatırlamasam da tuf a15 ryzen işlemcili 4070 li laptop kullanmıştım benzer sorunlarla karşılaştım. Dediğim gibi farklı farklı modellerde tuf kullanma şansım oldu. Tekrardan diyeyim benim asıl laptopum kadar sorunlu olmasa da yaşadığım sorunlar bu laptoplarda da vardı. En basitinden ekran titremesi, wifi bluetooth kesilmeleri, açılırken ssd okumama, fan titremesi gibi basit sorunlara denk geldim başka sorunlara da denk gelmişimdir de şuan aklıma gelenler bunlar ama demeliyim ki benim asıl laptopumda olan s z x tuşlarının basmama sorunu dediğin gibi yenilerinde görmedim. Yıllar geçmesine rağmen asus hala bu konuda bir şey yapmadı. Bu sorun a serisi tuflarda da var forumlarda insanlar yazıyor. Yani bilemiyorum çok sıcak bakmıyorum tercih meselesi biraz. Ayrıca 40 bin tllik laptop olmasına rağmen animasyonlu bir klavye beklerdim şahsen rgb klavye olmasına rağmen animasyonlar yok mesela. Diğerlerinde var mıdır bilmiyorum. Bu sözlerim sadece asus içindir diğer laptoplar hakkında tecrübem yoktur.

Geri