Neler Yeni

Lenovo R25F-30 Ghosting Testi Nasil?

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
AOC'da bu ayar 13 olarak geliyor fabrika cikisli. Samsung'da da 12 geliyor. Ornek olmasi acisindan soyledim, ureticiler bazi kotu calisan ayarlari default olarak acik birakabiliyor.
Haklısın da Lenovo'da kapalı geldiğini bildiğimden öyle söylemiştim. Özellkle belirtmeliydim yine de tabii.

furkanbos

80+
Hocam oyunda kamera hareket edince yeri degisen nesnelerin ve karakterlerin kenarinda ince beyaz-mavi aura (golgelenme?)belirleniyor. Bu bazen yasanabiliyor. Buna ghosting mi deniyor acaba?
Eger monitoru iade edecek olsam bu alinir mi?
Indirimle 6700 liraya alabiliyorum.
Bahsettginiz 25G3ZM monitorun fiyati artik uygun degil.
@CONK BAYIRI @Fantastiktürk

Son düzenleme:

CONK BAYIRI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Berkay
Hocam oyunda kamera hareket edince yeri degisen nesnelerin ve karakterlerin kenarinda ince beyaz-mavi aura (golgelenme?)belirleniyor. Bu bazen yasanabiliyor. Buna ghosting mi deniyor acaba?
Overshoot deniyor. Yalniz R25F-30'un Overdrive Level 3 ayarinda neredeyse yok diyebilecegimiz kadar az iken senin bu kadar bariz fark etmen anormal geldi. Ayarin gercekten Level 3 olduguna emin misin?

furkanbos

80+
Overshoot deniyor. Yalniz R25F-30'un Overdrive Level 3 ayarinda neredeyse yok diyebilecegimiz kadar az iken senin bu kadar bariz fark etmen anormal geldi. Ayarin gercekten Level 3 olduguna emin misin?
Kesinlikle evet. Adaptive sync acikti. Digerlerine hepsi off'du.

furkanbos

80+
Alinabilir ama R25F-30'dan sonra kontrast oranindaki dususu bariz hissedeceksin.
AOC'un yeni mönitorleri çıkacakmış. Bu ay satışa çıkacağını söyleniyor. Beklenir mi? Elimizde veriler olmasa bile.

Son düzenleme:

CONK BAYIRI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Berkay
AOC'un yeni mönitorleri çıkacakmış. Bu ay satışa çıkacağını söyleniyor. Beklenir mi? Elimizde veriler olmasa bile.
almak istedigin monitorler 240 hz. bunlar 180. secim senin

furkanbos

80+
@CONK BAYIRI affedersiniz hocam. Bir sorum olacak. Egitim programiyla Samsung'un kendi sitesinde G4 monitoru 5800'e alabiliyorum. Eger uygunsa bunu alacagim.

furkanbos

80+
Görüntü kalitesi bakımından G2524H'den zayıf ama aradaki fiyat farkına bağlı.
Onun fiyati cok ucmus. 9000tl yani. Ben Samsung'un sitesinden alacagim. Hem garantili, hem guvenli, Basima bir sey gelirse garanti, iade konusunda diger saticilara nazaran cok sorun yasatmayacaktir diye dusunuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,196
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom