Neler Yeni

Lenovo R27QE Alınır Mı?

Reaksiyon skoru
0
27", 2K, İPS monitör arıyorum. Fiyatı 7000 e düşmüş. Bütçem 12 bin TL civarı ama herhangi bir kronik sorunu yoksa, görüntü kalitesi iyiyse sipariş vereceğim bugün. Sistem: 7800 XT, 7500F, 32 GB Ram. Hikayeli oyun, YouTube genel kullanım amaçlı.

Alınır fakat ölü pikselli gelme ihtimali diğer monitörlere nazaran daha fazla. Ölü pikselli gelmesi durumunda iade yada değişimle uğraşırım dersen alabilirsin. Bazı kişilere de ter temiz gelmiş tabi ki.

R27QE kesinlikle alınır, ilk zamanlarda çok fazla kalite kontrol problemi vardı fakat şu sıralar o kadar görmüyorum, benim abim de aldı birkaç ay önce ve ölü piksel vs çıkmadı. Zaten çıkarsa iade değişimde hb yardımcı oluyor, kısacası R27QE'yi öneririm hocam çok fp monitör.

27", 2K, İPS monitör arıyorum. Fiyatı 7000 e düşmüş. Bütçem 12 bin TL civarı ama herhangi bir kronik sorunu yoksa, görüntü kalitesi iyiyse sipariş vereceğim bugün. Sistem: 7800 XT, 7500F, 32 GB Ram. Hikayeli oyun, YouTube genel kullanım amaçlı.
samsung g6 g65b yede bakabilirsin paneli çoğu ips i tokatlıyor

alınır.

Hocam benim sistemimde 2 adet var hatta bakarsanız aşağıdaki imzamda da...
1 seneyi aşkın süredir kullanıyorum ve ne alırken ne de sonrasında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. (Donma, kasma, yırtılma, ışık sızması ya da ölü piksel gibi..)
Zamanında hepsiburada satıcısından aldım.. Öyle bir durum yaşarsanız değiştirmede sıkıntı yaşamazsınız diye belirttim..
Ama teknoloji biraz da şans işi.. Eğer ışık sızması ve/veya ölü piksele denk gelmez iseniz şanslı gruptasınızdır:)

Sipariş verdim 7000 e. verdikten sonra 7500 oldu fiyatı. G65b yi 1 aydır takip ediyorum ama curved olduğu için istemedim. Siparişi verdikten sonra Oled monitör bu monitörün 18 bine indiğini gördüm. Ölü piksel vb çıkarsa iade edip oled indirimi bekleyeceğim.

Geri