Neler Yeni

Lenovo V15 9₺ Laptop

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
BEKİR ALTIN
Ben aldım cuma günü 13:00 gibi aynı gün sabah 10 da kargoya vermiş gözüküyor. :D İptal etmek için yanlış kargo süsü veriyorlar

MoonWalk

80+
''Paket taşıyıcı firma tesisinden ayrıldı.'' ibaresinde. Kargoya verildi ancak sonucu kesin değil.

1739620211634.png

viamort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Murat Geri
Burada bir hata olduğu kesin ve netken birinin anlık alıklığından veya zaafiyetinden yararlanmanın doğru olan tarafı ne bilmiyorum. Belki şirkete aldıkları stajyer yanlışlıkla yaptı, belki işe yeni giren birisinin kazara hatası oldu stok yerine fiyat kısmına yazdı, ERP sistemlerinde ister istemez karışır bunlar insan faktörü çünkü.

Satıcı amazon değil yani, birinin hatası birine kesilecek, kendinizi o kişinin yerine koyun

therocky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ahmet kılıç
Burada bir hata olduğu kesin ve netken birinin anlık alıklığından veya zaafiyetinden yararlanmanın doğru olan tarafı ne bilmiyorum. Belki şirkete aldıkları stajyer yanlışlıkla yaptı, belki işe yeni giren birisinin kazara hatası oldu stok yerine fiyat kısmına yazdı, ERP sistemlerinde ister istemez karışır bunlar insan faktörü çünkü.

Satıcı amazon değil yani, birinin hatası birine kesilecek, kendinizi o kişinin yerine koyun
inan hiç umrumda değil

MoonWalk

80+
firmanın insanlara kusurlu ürün gonderdip iade almadıgı yazıyor hayırlı olsun hocam sakın iade etmek gibi bir hata yapmayın
Konu da çok uzamasın ancak yine de yanıtsız bırakmak olmaz. Ürün teslimi konusunda satıcının sorunu olmadığını biliyordum lakin bu şekilde satış yapıyorsa da daha sonrası için elde kanıt olmuş olur. İade etme durumu da Amazon'a bağlı, satıcı böyle bir tutum sergiliyorsa da satıcıya özel iade etmek uygun olmaz zaten. Hayrını şerrini de zaman gösterecek, fikir için sağ olun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,172
Üyeler
167,935
Son üye
Burak Erkin
Top Bottom