''Paket taşıyıcı firma tesisinden ayrıldı.'' ibaresinde. Kargoya verildi ancak sonucu kesin değil.Akıbeti nedir
Cihaz önemli değil, maksat kupon tanımlasın.İptal olur umarım
inan hiç umrumda değilBurada bir hata olduğu kesin ve netken birinin anlık alıklığından veya zaafiyetinden yararlanmanın doğru olan tarafı ne bilmiyorum. Belki şirkete aldıkları stajyer yanlışlıkla yaptı, belki işe yeni giren birisinin kazara hatası oldu stok yerine fiyat kısmına yazdı, ERP sistemlerinde ister istemez karışır bunlar insan faktörü çünkü.
Satıcı amazon değil yani, birinin hatası birine kesilecek, kendinizi o kişinin yerine koyun
firmanın insanlara kusurlu ürün gonderdip iade almadıgı yazıyor hayırlı olsun hocam sakın iade etmek gibi bir hata yapmayın''Paket taşıyıcı firma tesisinden ayrıldı.'' ibaresinde. Kargoya verildi ancak sonucu kesin değil.
Alıntıyı görüntüle
Konu da çok uzamasın ancak yine de yanıtsız bırakmak olmaz. Ürün teslimi konusunda satıcının sorunu olmadığını biliyordum lakin bu şekilde satış yapıyorsa da daha sonrası için elde kanıt olmuş olur. İade etme durumu da Amazon'a bağlı, satıcı böyle bir tutum sergiliyorsa da satıcıya özel iade etmek uygun olmaz zaten. Hayrını şerrini de zaman gösterecek, fikir için sağ olun.firmanın insanlara kusurlu ürün gonderdip iade almadıgı yazıyor hayırlı olsun hocam sakın iade etmek gibi bir hata yapmayın
9 tl için almasa ne olacakfirmanın insanlara kusurlu ürün gonderdip iade almadıgı yazıyor hayırlı olsun hocam sakın iade etmek gibi bir hata yapmayın
Hayır bunları yaptığı için firmaya insaf etme diyorum üstte bazı arkadaşlar yazık adamlara falan yazmış ondan dedim9 tl için almasa ne olacak![]()
Bunu anlatmaya çalıştım aslında ben de daha uygun bir dille. Umarım anlaşılması gereken anlaşılmıştır.Hayır bunları yaptığı için firmaya insaf etme diyorum üstte bazı arkadaşlar yazık adamlara falan yazmış ondan dedim
Kupon için aldıysanız hata etmişsiniz ,amazon satıcılı olmayan ürünlerde amazon iptal edilmesi gibi durumlarda kupon tanımlaması yapmıyor.Cihaz önemli değil, maksat kupon tanımlasın.
Ben de geçen yıl projeksiyon almıştım böyle gösterdi , bir kaç gün gelmeyince müşteri hizmetlerine bağlandım iptal edilmiş dedi, sistem öyle gösteriyor demişti. Kargo teslimat numarasıyla takip edilmiyorsa sizde de böyle bir durum olmuş olabilir.''Paket taşıyıcı firma tesisinden ayrıldı.'' ibaresinde. Kargoya verildi ancak sonucu kesin değil.
Alıntıyı görüntüle