Neler Yeni

Lenovo ve Evkur mukemmel rezalet.

R7-4800H

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Furkan Karasu
Evet, simdi neden Lenovo alinmaz acikliyorum.

Evkur magazasindan lenovo ideapad 3 aldik 20 bin tl fiyata. Normal de 10 bin bu bilgisayar ama bu da baska konunun konusu.

Eveet geldi pc actim bilgisayari gta san andreasa girdim. gordugum sey ne biliyor musunuz?

EKRAN KARTI 70 DERECE DE GUCUNU DUSURUYOR!

MX130 70 derece de frekans ve voltajini dusuruyor. ve arkadaslar pc de hava cikisi yok altta sadece hava girisi var!

Aradik lenovoyu, Dediler servise gonderin. Her neyse gonderdik gonderdikce de 40 tl giriyo onlara :D

dediler cihazda sorun yok, vay arkadas nereden aldiydim 3 ay boyunca git gel git gel pc buhar oldu.

Evkur da hic yardim etmiyor. Iade kagidi olmadan bisey yapamayiz diyorlar.

En son THH Ye basvurduk da iade ettik.

Yahu pc de hava cikisi yok tek hava girisi de altta sen bunun ekran kartinin sicaklik limitini neden 70 derece yaparsin? Muhendislik 0.

Ozetle lenovo kotu bir muhendisligi var. PC Mavi ekran da veriyodu gpu ile alakali.

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
mehmet alp kütük
Evet, simdi neden Lenovo alinmaz acikliyorum.

Evkur magazasindan lenovo ideapad 3 aldik 20 bin TL fiyata. Normal de 10 bin bu bilgisayar ama bu da baska konunun konusu.

Eveet geldi pc actim bilgisayari gta san andreasa girdim. gordugum sey ne biliyor musunuz?

EKRAN KARTI 70 DERECE DE GUCUNU DUSURUYOR!

MX130 70 derece de frekans ve voltajini dusuruyor. ve arkadaslar pc de hava cikisi yok altta sadece hava girisi var!

Aradik lenovoyu, Dediler servise gonderin. Her neyse gonderdik gonderdikce de 40 TL giriyo onlara :D

dediler cihazda sorun yok, vay arkadas nereden aldiydim 3 ay boyunca git gel git gel pc buhar oldu.

Evkur da hic yardim etmiyor. Iade kagidi olmadan bisey yapamayiz diyorlar.

En son THH Ye basvurduk da iade ettik.

Yahu pc de hava cikisi yok tek hava girisi de altta sen bunun ekran kartinin sicaklik limitini neden 70 derece yaparsin? Muhendislik 0.

Ozetle lenovo kotu bir muhendisligi var. PC Mavi ekran da veriyodu gpu ile alakali.
Hocam evkurdan bir şey alınmaz ya sizin laptopa sıkıntılıymış ztn

R7-4800H

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Furkan Karasu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam evkurdan bir şey alınmaz ya sizin laptopa sıkıntılıymış ztn
Yok hocam arastirdim bu modelin her uretimi oyleymis. bi daha da lenovo almam oyuncu bilgisayarina 48WH batarya koyuyorlarmis max 1 saat gidiyormus. asiri sacma minimum 3 saat gitmeli oyuncu laptopu.

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
mehmet alp kütük
Yok hocam arastirdim bu modelin her uretimi oyleymis. bi daha da lenovo almam oyuncu bilgisayarina 48WH batarya koyuyorlarmis max 1 saat gidiyormus. asiri sacma minimum 3 saat gitmeli oyuncu laptopu.
Hocam 2 3 saat gidiyor benimki ztn oyuncu laptopu bataryasıyla kullanılmazki

R7-4800H

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Furkan Karasu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Turkcellden almak bile daha mantıklı adamlar sıfır ürün kutusunu Turkcell kutusuna koyup göndermişlerdi .d
Evkur direk nitelikli dolandırıcı .d
Katiliyorum Vatan bilgisayar en iyisi taksit konusunda pesin fiyatina taksit de veriyorlar.

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
mehmet alp kütük
Lenovonun bazı modelleri kronik arızalı oluyor çoğu modeli mlsf

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet
Kaç gündür deli gibi oyuncu laptop kovalıyorum. Tek bakmadığım marka lenovo. hakkında çok ısınıyor diye duydum hep özellikle kullanıcılarından bi kalite dönüşü almak lazım. Diğer türlü paraya kıyıp 25k değerinde msi laptop alıcam gibi gözüküyor

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Hocam ben de Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptopumu servise yollayacağım da, talebimi oluşturdum. Ne kadar süre içerisinde dönüş yapıyorlar ve servis süreci çok uzun sürüyor mu? Ben de mavi ekran sorunundan müzdaripim.

R7-4800H

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Furkan Karasu
Hocam ben de Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptopumu servise yollayacağım da, talebimi oluşturdum. Ne kadar süre içerisinde dönüş yapıyorlar ve servis süreci çok uzun sürüyor mu? Ben de mavi ekran sorunundan müzdaripim.
max 10 gunde geri gelir pc. eger araci marka ile gonderirseniz surec 30 gune uzar. donus yapmalari ise 7 is gunu.
Kaç gündür deli gibi oyuncu laptop kovalıyorum. Tek bakmadığım marka lenovo. hakkında çok ısınıyor diye duydum hep özellikle kullanıcılarından bi kalite dönüşü almak lazım. Diğer türlü paraya kıyıp 25k değerinde msi laptop alıcam gibi gözüküyor
Asus rog strix g513ic bakmanizi tavsiye ederim.

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Hocam ısı konusunda her modelde aynı kasa kullanılıyor herhalde( IdeaPad Gaming 3 lerde). Soğutma olarak gayet başarılı. CPU en fazla 86-87 dereceyi gördü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

max 10 gunde geri gelir pc. eger araci marka ile gonderirseniz surec 30 gune uzar. donus yapmalari ise 7 is gunu.

Asus rog strix g513ic bakmanizi tavsiye ederim.
Yok, aracı marka değil. Direkt Lenovo sitesinden garanti sorgulama ekranına girdim. Onarım kısmından servis talebi oluşturdum.

R7-4800H

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Furkan Karasu
Hocam ısı konusunda her modelde aynı kasa kullanılıyor herhalde( IdeaPad Gaming 3 lerde). Soğutma olarak gayet başarılı. CPU en fazla 86-87 dereceyi gördü.
Yok ya alinmaz benim eski ASUS X540UP un bile daha kaliteli muhendisligi vardi. ekran karti 90 derece de guc dusuruyodu.

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Yok ya alinmaz benim eski ASUS X540UP un bile daha kaliteli muhendisligi vardi. ekran karti 90 derece de guc dusuruyodu.
Ekran kartı 90 dereceyi görüyorsa zaten sıkıntı vardır. Benim gördüğüm en fazla 73-74.

Top Bottom