Neler Yeni

Lenovo ve Evkur mukemmel rezalet.

R7-4800H

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Furkan Karasu
Dell kulladnım , Hp kullandım , Asus kullandım Lenocoya kullandım ve bayıldım ... Monster ve MSI sırada bekleyenler bence önceliği ekran boyutu ile gözüme carparak kazanan monster
Emin olun Lenovo bile alsaydiniz monsterdan iyi cikacakti. bence iade edin derim gelmeden. Ama 18 bin tl ile bu ozelliklere sahip duzgun pc yok. Cok bir sey beklemeyin hatta citayi dusuk tutun sonra hayal kirikligina ugramayin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
İbrahim Kahriman
İlgilendiği Kategoriler
Oyun / Donanım-Yazılım / İnceleme / İndirimler
Instagram
kahrimanibrahim
Emin olun Lenovo bile alsaydiniz monsterdan iyi cikacakti. bence iade edin derim gelmeden. Ama 18 bin TL ile bu ozelliklere sahip duzgun pc yok. Cok bir sey beklemeyin hatta citayi dusuk tutun sonra hayal kirikligina ugramayin.
Hocam şuan monster cihazımdan yazıyorum işletim sistemimi yükledim driver kurulumlarımı yaptım sıra oyun testlerimde ve şuana kadar bazı testleri yaptım ve gayet iyi bir cihaz olduğunda kanaat getirdim . Dediğiniz gibi çıtayı yüksek tutma gibi bir niyetim yoktu lakın kullanınca çıta otomatik olarak yükseldi ... Fan sesi yine düşündüğüm gibi yüksek ama ayarlanabilir konumda ... Fan durumunu bilerek aldım zaten ... Bu kadar sert önyargı ile yorum yapmanız bence sakıncalı bir durum ... Almak isteyen kişi yorumunuzu görüp hiç değerlendirmeyebilir...

R7-4800H

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Furkan Karasu
Hocam şuan monster cihazımdan yazıyorum işletim sistemimi yükledim driver kurulumlarımı yaptım sıra oyun testlerimde ve şuana kadar bazı testleri yaptım ve gayet iyi bir cihaz olduğunda kanaat getirdim . Dediğiniz gibi çıtayı yüksek tutma gibi bir niyetim yoktu lakın kullanınca çıta otomatik olarak yükseldi ... Fan sesi yine düşündüğüm gibi yüksek ama ayarlanabilir konumda ... Fan durumunu bilerek aldım zaten ... Bu kadar sert önyargı ile yorum yapmanız bence sakıncalı bir durum ... Almak isteyen kişi yorumunuzu görüp hiç değerlendirmeyebilir...
E Hocam benim yorumumla mi almayacak. Istatiklere bakacak. Casper de kotu bir marka ancak guzel diyen 1 kisi yuzunden ben Casper PC mi alirim yoksa istatiklere mi bakarim?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,725
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Evkurdan cihaz almana mı yanayım, 20kya lenovo ideapad 3 almana mı yanayım yoksa cihazın sıkıntılı olmasına mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
İbrahim Kahriman
İlgilendiği Kategoriler
Oyun / Donanım-Yazılım / İnceleme / İndirimler
Instagram
kahrimanibrahim
E Hocam benim yorumumla mi almayacak. Istatiklere bakacak. Casper de kotu bir marka ancak guzel diyen 1 kisi yuzunden ben Casper PC mi alirim yoksa istatiklere mi bakarim?
olay 1 kişinin yorumu değil aslında sana anlatmak istediğim sert bir dil ile o konuda önyargılı olmandı... buda dikkat cekici bir durum olur laptop arayan biri için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,189
Üyeler
166,896
Son üye
KahramanZOII
Top Bottom