Neler Yeni

Lenovo ve Evkur mukemmel rezalet.

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
mehmet alp kütük
benim sorumdaki cevabınızı gördüm ve yorumunuzu okumak üzere buraya geldim Lenovo önermemişsiniz lakin yaklasık 7 ay lenovo kullandım 16 Gb 1650 Tİ 120 Hz sürümünü ve zerre şikayetim olmadı bakım için garantiye gönderdiğimde dahi bakımı kusursuzca yapıldı ve geri gönderildi aslında sizin dediklerinizin tam aksi deneyimleri tecrübe ettim lenovo Ideapad gaming 3 bilgisayarlar ile ... Aklımda ilk sırada ie lenovo vardı monster markasını fandan dolayı dırekt elemıstım
Hocam aynısı bende vardı klavye ısınma şikayetim var wasd tarafları sizde varmı?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Lenovo alınmaz diye bir durum yok. Düzeltin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
İbrahim Kahriman
İlgilendiği Kategoriler
Oyun / Donanım-Yazılım / İnceleme / İndirimler
Instagram
kahrimanibrahim
Hocam aynısı bende vardı klavye ısınma şikayetim var wasd tarafları sizde varmı?
Çok uzun süreli kullanımlarım oluyordu takribi gece 10 sularında oturup sabah 8 civarlarında kalktığım zamanlar oluyordu o süre zarfında ısınma oluyordu dediğiniz bölgelerde lakin yaklaşık 10 saatlik sağlam bir kullanım ( Oyun ) olduğundan gayet doğal buluyorum ve son saatlerde dahil olmak üzere pc performansına yansıyan hiçbir şey olmuyordu... Tabi ki kullanıö süreniz 3-4 saat gibi bir süre ise olmaması gereken bir şey

R7-4800H

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Furkan Karasu
Lenovo alınmaz diye bir durum yok. Düzeltin.
Rampage alinmaz diye de bir sey yok o zaman lenovo alinmaz diye bir sey yoksa. sacmalamayin. Tabii ki her markada iyi bir urun vardir ancak cogu urunu kotuyse ve sikayetleri varsa alinmaz daha konuyu okumadan yorum yapmak icin yorum yapmayin.

Çok uzun süreli kullanımlarım oluyordu takribi gece 10 sularında oturup sabah 8 civarlarında kalktığım zamanlar oluyordu o süre zarfında ısınma oluyordu dediğiniz bölgelerde lakin yaklaşık 10 saatlik sağlam bir kullanım ( Oyun ) olduğundan gayet doğal buluyorum ve son saatlerde dahil olmak üzere pc performansına yansıyan hiçbir şey olmuyordu... Tabi ki kullanıö süreniz 3-4 saat gibi bir süre ise olmaması gereken bir şey
Sizinkinin aksine termal macun bakim yapildigi zaman geldiginde daha fazla isiniyordu hocam. Size iyi gelmis olabilir modeli nedir bilgisayarin.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Rampage alinmaz diye de bir sey yok o zaman lenovo alinmaz diye bir sey yoksa. sacmalamayin. Tabii ki her markada iyi bir urun vardir ancak cogu urunu kotuyse ve sikayetleri varsa alinmaz daha konuyu okumadan yorum yapmak icin yorum yapmayin.

Sizinkinin aksine termal macun bakim yapildigi zaman geldiginde daha fazla isiniyordu hocam. Size iyi gelmis olabilir modeli nedir bilgisayarin.
Seni sana bırakıyorum. Günlük yaşantında başarılar.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ben kendi Lenovo laptopumdan memnunum sadece cihaz sebebini anlamadığım bir şekilde thorttle yiyor. Cinebench'te test yaparken işlemciyi 80 dereceye 85 dereceye sabitlesem bile illaki birkaç kez 30-35W'lara kadar düşürüyor kendini.
Ya yazılımsal bir sorun var ya da başka bir donanım işlemcinin thorttle yemesine sebep oluyor.

R7-4800H

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Furkan Karasu
Ben kendi Lenovo laptopumdan memnunum sadece cihaz sebebini anlamadığım bir şekilde thorttle yiyor. Cinebench'te test yaparken işlemciyi 80 dereceye 85 dereceye sabitlesem bile illaki birkaç kez 30-35W'lara kadar düşürüyor kendini.
Ya yazılımsal bir sorun var ya da başka bir donanım işlemcinin thorttle yemesine sebep oluyor.
Hocam sabitleme voltaj dusurme ile oluyor zaten? Anlamadim sizi. ama evet isiniyor lenovo laptoplar isterseniz kasayi acip genel bakim yapabilirsiniz garantiye gondermeyin daha fazla isinir geldiginde.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam sabitleme voltaj dusurme ile oluyor zaten? Anlamadim sizi. ama evet isiniyor lenovo laptoplar isterseniz kasayi acip genel bakim yapabilirsiniz garantiye gondermeyin daha fazla isinir geldiginde.
Örneğin 85 dereceye sabitlediğimde CPU stabil şekilde 60W çekiyorsa anlık 30-35W'a düşürüyor kendini sonra tekrardan 60W'a çıkıyor. Yani CPU thorttle yiyeceği derecelere çıkmadan thorttle yiyor.

R7-4800H

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Furkan Karasu
Örneğin 85 dereceye sabitlediğimde CPU stabil şekilde 60W çekiyorsa anlık 30-35W'a düşürüyor kendini sonra tekrardan 60W'a çıkıyor. Yani CPU thorttle yiyeceği derecelere çıkmadan thorttle yiyor.
Iste 85 dereceye sabitlediginde 85 derecede durmak icin elektrigi azaltiyo bildiginiz gibi yuksek elektrik yuksek isi. Zaten bence bu cihazlar elektrigin hizina yine iyi dayaniyor da sogutmak lazim iste.

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Lenovo servisi aradım. Onların direktifleriyle laptopu sıfırladım, sorun çözülmüş gibi duruyor. Muhtemelen Nvidia sürücülerinden bazıları zarar görmüş dediler. Windows yenilenince sorun kalktı. Bu arada müşteri memnuniyetine gayette önem veriyorlar. Mesai saatleri dışında olmalarına rağmen "Sorun düzeldi mi? " diye sormak için aradılar.

R7-4800H

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Furkan Karasu
Lenovo servisi aradım. Onların direktifleriyle laptopu sıfırladım, sorun çözülmüş gibi duruyor. Muhtemelen Nvidia sürücülerinden bazıları zarar görmüş dediler. Windows yenilenince sorun kalktı. Bu arada müşteri memnuniyetine gayette önem veriyorlar. Mesai saatleri dışında olmalarına rağmen "Sorun düzeldi mi? " diye sormak için aradılar.
Bi bana mi zorluk cikarttilar anlamadim ki. bu arada sizinki de akacak kan damarda durmaz tarzi bi durum olmus cozulmeseydi servise gidecekti, Diyeceklerdi donanimsal sorun yok,

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,184
Üyeler
166,896
Son üye
KahramanZOII
Top Bottom