Neler Yeni

Lenovo'nun Alt Markası Erazer Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Semih Boran
Nereden Lenovo'ya ait olduğunu çıkarttın diyenler için;

Gördüğüm kadarıyla Lenovo modelleri ile gram ilgisi yok. Normal Clevo kullanıyor burada Lenovo. Stock Insyde'ın kendi teması kullanılıyor BIOS'larında (direkt buradan ele veriyor zaten).

PXL_20240911_143811578.NIGHT.jpg
images.png

1200px-Lenovo_Global_Corporate_Logo.png

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,863
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Lenovonun olduğunu bilmiyordum, sıvı soğtuma takılabilen laptop konseptini ilk bunların cihazlarında görmüştüm, beni epey etkilemişti açıkçası :D
Ülkemize bildiğim kadarıyla yeni geldiler ama gerekli reklamı ve lansman fiyatlarını yapmadıklarını düşünüyorum. Bana kalırsa ilk zamanlarda kendilerini tanıtmak amacıyla zararına bile olsa ucuza satmalılardı, son baktığımda erazer laptop fiyatlarına çok güzel cihazlar alınabiliyordu.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Semih Boran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lenovonun olduğunu bilmiyordum, sıvı soğtuma takılabilen laptop konseptini ilk bunların cihazlarında görmüştüm, beni epey etkilemişti açıkçası :D
Ülkemize bildiğim kadarıyla yeni geldiler ama gerekli reklamı ve lansman fiyatlarını yapmadıklarını düşünüyorum. Bana kalırsa ilk zamanlarda kendilerini tanıtmak amacıyla zararına bile olsa ucuza satmalılardı, son baktığımda erazer laptop fiyatlarına çok güzel cihazlar alınabiliyordu.
Kendilerinin olduğunu da saklamak istiyorlar galiba çünkü bir yerlerinde ben Lenovo yazdığını görmedim hiç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,670
Üyeler
167,352
Son üye
Swastika
Top Bottom