Leon 1.6tdi alınır mı

Dixsa

80+
Reaksiyon skoru
9
Beyler bugün ilanda gördüm 2015 1.6tdi 185 binde leon.Manuel şanzıman olduğu için şanzımanlık bi problem yok.Motor konusuna gelince bu yüksek km bi problem açar mı. Adam dediğine göre bakımları hep erkende yaptırmış ağır bakıma 175k kmde sokmuş doğuş oto da.830k istiyo 800e bağlar alırım yüksek ihtimal piyasa göre biraz düşük fiyat.Arabada neye dikkat etmem gerekiyo?

Senin bir şeye dikkat etmene gerek yok, düzgün bir yerde ekspertiz ve tanıdık vs varsa bi motor ustasına götürmen yeter. Ben de ara ara 170K KM de 1.6 TDİ SuperB kullanıyorum, sürekli çevremde olan bir araç, motor olarak bir sorunu olmadı bu zamana kadar aracın

Km aşırı yüksek değil yaşa göre normal. Aracı iyi bir expertize sokmak lazım hem motor yürüyene hem de aracın kaporta, şasi, podye , air bagler işlemlimi diye bakılması lazım.

Araç o zamana kadar motor ve yürüyeni ,motoru zamanında masraftan kaçılmayarak bakım yapıldıysa sorun olmaz. O yaşta araçlar 50000/70000 km de olmaz olsa da çok isterler zaten. Km ye 185 bine çok takılmayın , tabi 250.000 km ve üstü araçta alın demiyorum. Yukarda yazdıklarım önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,270
Üyeler
188,225
Son üye
Kaledar38
Geri