Yardım leptop driverlarını nasıl yuklerım/intel

ALFAomer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
142
merhaba ben ıntelın sayfasında bu uygulamayı yukledım drıverlarım en son surum degılmıs galıba bunları yuke dıyor sızce yukleyeyım mı
1618380005478.png
1618380041073.png

merhaba ben ıntelın sayfasında bu uygulamayı yukledım drıverlarım en son surum degılmıs galıba bunları yuke dıyor sızce yukleyeyım mı
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hepsini güncel tut tabii kii bu sorumu şimdi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

orada ıntel suruculerınde sorun olabılır lenovo sruculerını yulemenızı tavsıye ederız dedıgı ıcın yazdım
Kardeşim orada demek istediği oem sürümü kullanmak istemiyorsanız güncelleyin demek istedi yani bazı firmalar apu sistemlere oem sürücü tanımlıyorlar buda sen format attığında geçerli oluyor tekrardan sen bunu güncelleyince zarar gelmeyecek bende güncelledim.

ben en son guncelleme yaptgımda bılgısayar 2 ay sevısteydı o yuzden soruyorum ayarları sonradan bozulabılıyor sormak ıstedım bende

Kardeşim orada demek istediği oem sürümü kullanmak istemiyorsanız güncelleyin demek istedi yani bazı firmalar apu sistemlere oem sürücü tanımlıyorlar buda sen format attığında geçerli oluyor tekrardan sen bunu güncelleyince zarar gelmeyecek bende güncelledim.
tamm sıkıntı yok benım ılk bılgısayarım ben bılmedıgım ıcın sordum ozur dılerım

ben en son guncelleme yaptgımda bılgısayar 2 ay sevısteydı o yuzden soruyorum ayarları sonradan bozulabılıyor sormak ıstedım bende

tamm sıkıntı yok benım ılk bılgısayarım ben bılmedıgım ıcın sordum ozur dılerım
Sorun değil kardeşim şöyle düşünebilirsin bunu intel neden koyuyor güncellenebilir olarak bunu sorgula zaten cihaza hasar veya bozulma gibi şeyler yapsa intel koymaz .
Nvidia driverlarını da kurmanı tavsiye ederim.

Sorun değil kardeşim şöyle düşünebilirsin bunu intel neden koyuyor güncellenebilir olarak bunu sorgula zaten cihaza hasar veya bozulma gibi şeyler yapsa intel koymaz .
Nvidia driverlarını da kurmanı tavsiye ederim.
bunu mu dıyorsun ben guncelledım bunları

Evet bunları diyorum peki windows update yaptın mı güncellemelerini.
yaptım tesekkur ederım ben ıntel guncellestırmelerı yapım buraya yazarım

1618382798911.png
ben yuklerken farkettımde bırseylerı sılıyor normal mı 10 bekledım

hangısını yapım
1618382869623.png

Son düzenleme:
Geri