Driver Booster göz at fakat reklam yapıyor . En iyisi YouTube dan bakman .merhaba ben ıntelın sayfasında bu uygulamayı yukledım drıverlarım en son surum degılmıs galıba bunları yuke dıyor sızce yukleyeyım mı
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
merhaba ben ıntelın sayfasında bu uygulamayı yukledım drıverlarım en son surum degılmıs galıba bunları yuke dıyor sızce yukleyeyım mı
olmazburadan ındırsem sorun olur mu
Zburadan ındırsem sorun olur mu
Hepsini güncel tut tabii kii bu sorumu şimdi ?merhaba ben ıntelın sayfasında bu uygulamayı yukledım drıverlarım en son surum degılmıs galıba bunları yuke dıyor sızce yukleyeyım mı
Kardeşim orada demek istediği oem sürümü kullanmak istemiyorsanız güncelleyin demek istedi yani bazı firmalar apu sistemlere oem sürücü tanımlıyorlar buda sen format attığında geçerli oluyor tekrardan sen bunu güncelleyince zarar gelmeyecek bende güncelledim.orada ıntel suruculerınde sorun olabılır lenovo sruculerını yulemenızı tavsıye ederız dedıgı ıcın yazdım
ben en son guncelleme yaptgımda bılgısayar 2 ay sevısteydı o yuzden soruyorum ayarları sonradan bozulabılıyor sormak ıstedım bendeHepsini güncel tut tabii kii bu sorumu şimdi ?
tamm sıkıntı yok benım ılk bılgısayarım ben bılmedıgım ıcın sordum ozur dılerımHepsini güncel tut tabii kii bu sorumu şimdi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kardeşim orada demek istediği oem sürümü kullanmak istemiyorsanız güncelleyin demek istedi yani bazı firmalar apu sistemlere oem sürücü tanımlıyorlar buda sen format attığında geçerli oluyor tekrardan sen bunu güncelleyince zarar gelmeyecek bende güncelledim.
Sorun değil kardeşim şöyle düşünebilirsin bunu intel neden koyuyor güncellenebilir olarak bunu sorgula zaten cihaza hasar veya bozulma gibi şeyler yapsa intel koymaz .ben en son guncelleme yaptgımda bılgısayar 2 ay sevısteydı o yuzden soruyorum ayarları sonradan bozulabılıyor sormak ıstedım bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamm sıkıntı yok benım ılk bılgısayarım ben bılmedıgım ıcın sordum ozur dılerım
bunu mu dıyorsun ben guncelledım bunlarıSorun değil kardeşim şöyle düşünebilirsin bunu intel neden koyuyor güncellenebilir olarak bunu sorgula zaten cihaza hasar veya bozulma gibi şeyler yapsa intel koymaz .
Nvidia driverlarını da kurmanı tavsiye ederim.
Evet bunları diyorum peki windows update yaptın mı güncellemelerini.bunu mu dıyorsun ben guncelledım bunlarıAlıntıyı görüntüle
yaptım tesekkur ederım ben ıntel guncellestırmelerı yapım buraya yazarımEvet bunları diyorum peki windows update yaptın mı güncellemelerini.
ben yuklerken farkettımde bırseylerı sılıyor normal mı 10 bekledımEvet bunları diyorum peki windows update yaptın mı güncellemelerini.![]()
hangısını yapımEvet bunları diyorum peki windows update yaptın mı güncellemelerini.