hyperx modelini alabilirsin boyutu sana kalmış çok iyidirBütcem 2000 lira toplamda iyi bir soğutucu ve fare altlığı arıyorum bilgisayar 18 inç.
işlemcin nedir ona göre önermemiz gerekir.Bütcem 2000 lira toplamda iyi bir soğutucu ve fare altlığı arıyorum bilgisayar 18 inç.
tx red kullandım önermem.vakumlu laptop soğutucu bunların performansları diğer platform olanlardan daha iyi
platform laptop soğutucu
Tx Red Alert 6 Fanlı Oyuncu Notebook Soğutucu (TXACNBRED) Fiyatı
Tx Red Alert 6 Fanlı Oyuncu Notebook Soğutucu (TXACNBRED) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
mousepad (kendi kullandığım gayet memnunum) ama haricinde istersen rgb bırakıyorum bide
NT Handmade Game Oyuncu Dayanıklı Hassas Ergonomik Kaymaz Mouse Pad - Kenar Dikişli Mousepad Xl - 300x700x3mm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
NT Handmade Game Oyuncu Dayanıklı Hassas Ergonomik Kaymaz Mouse Pad - Kenar Dikişli Mousepad Xl - 300x700x3mm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
(rgb)
M90 Rgb Işıklı Düz Siyah 80*30 Cm Gaming Oyuncu Mousepad Xxl Fiyatı, Yorumları - Trendyol
M90 Rgb Işıklı Düz Siyah 80*30 Cm Gaming Oyuncu Mousepad Xxl yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com