Leptop Önerebilir misiniz

Roar7

80+
Reaksiyon skoru
59
ASUS Tuf Gaming F16 FX607VJ-RL050W/Intel Core 5 210H/16 GB RAM/512 GB SSD/RTX 3050/16"/W11 Laptop

Abra A5 V20.5
15,6" Oyun Bilgisayarı

Bu ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım

ikiside çöp

Laptop öneri konuları çok sıkıcılaşmaya ve sıradanlaşmaya aynı zamanda karışıklaşmaya da başladı bazı teneke kafalar ve çöp tenekeleri yüzünden. Öncelikle kendimi tanıtayım, 10 15 yıldan uzun bir süredir bilgisayar kullanıcısıyım ve meraklı biriydim. Forumlar ile çok bir geçmişim yok ama olanları da beğenmedim açıkçası. İyi veya kötü laptop yoktur, fiyatına oranla gücü ve yetenekleri yani yapabildiği şeyler kapasiteleri vardır. Buna örnek verecek olursam, çocukluğumdan beridir forumlar olsun veya youtube olsun bir takım platformlardan dolayı yerli markalara bulaşmayın algısı hakimdi bende bu yüzden Casper ve Monster gibi markaları hep kendimden uzak tuttum en sonunda merakımdan marka ismi vermeyeceğim ki sponsor sanılmasın (Böyle reklam üzerinden eleştirmeyi seven insanlar da çok) mesajım bu yerli markalardan 1 tanesinin oyuncu laptopunu satın aldım ön yargılarım tamamen kırıldı. Ama kendim hani cihazın sorunu çıktığında sorunun markadan mı ? Yoksa bileşenden mi ? Yoksa kullanıcıdan mı ? Anlayabilecek seviyede olduğumu düşünüyorum.

Artık piyasa öyle bir haldeki sen kendi ihtiyacın olanı bulman lazım. Yani oyun oynayacaksan ona göre oynamayacaksan ona göre tercih yapmalısın. Bunları kafanda hallettikten sonra zaten model belirliyorsun kafanda. Mağazalardan alışveriş yaparken internette bulunan fiyatları da kontrol ediverin. Çok uçurum bir fark varsa mağazalardan satın almamalısınız. Bu kadar basit aslında laptop almak.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,258
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri