Neler Yeni

LEPTOP öneri kullanıcı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Atakan
Bütçe
50000
Selamün aleyküm yeni LEPTOP almayı düşünüyorum

BÜTÇE : 50 BİN
Max : 70 bin

ısınma sorunu olmayan gerekirse kullanan ve tavsiye eden ısınma sorunu çok çok olmayan rahat hava alabilen hava akışı iyi olan
Genellikle kullanıcılı tecrübesi olan tavsiye etsin veyahut da eş dost akraba kardeş en tavsiye alındığı bir laptop mesela bir dosttan ben şu laptoptan memnunum çok fazla ısınmıyor işlemciyi yormuyor işlemcisi hızlı gibi

'oyuncu kulaklığı' da ekleye bilirim en verimli olanından leptopu iki hafta sonra almayı planlıyorum işlemci hızı yüksek olandan bir tavsiye oyuncu leptopu
(Linkler itopyadan olursa daha iyi olur)

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Erdem
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Atakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz kullandınız mı HP nasıl bır LEPTOP sorun yaşayan oldumu kullanı tarafından

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Erdem
Siz kullandınız mı HP nasıl bır LEPTOP sorun yaşayan oldumu kullanı tarafından
Aynısı arkadaşımda var 1 yıl a yakın kulanıyor memnun sorun yaşamadı ayriyetden 4070 32 gb ram 1tb m2 olması sizin için iyi olcak hava akışı iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Atakan
Aynısı arkadaşımda var 1 yıl a yakın kulanıyor memnun sorun yaşamadı ayriyetden 4070 32 gb ram 1tb m2 olması sizin için iyi olcak hava akışı iyi
Bunun işlemci hızı hızlı mı yani ben işlemciye dayanıklı oyun oynayacağım da o yüzden sordum yani başka bir 50.000'in üstünde bir laptop tavsiyen varsa onu da paylaşabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani bundan önce ilk oyuncu laptopumu almıştım o da Asus g16 modeli aldım 2 hafta kullandım 3 hafta kullandım pardon o da sadece hafta sonlarının cumartesi pazarları laptop bir anda şak diye kapandı hiç açılmadı neredeyse her şeyi yaptım fakat için açmadım direkt garantiye gönderdim parayı iadesi aldım yani benim için kullanıcılı tavsiyeli olan daha iyi önerebileceğin 51'in üstünde dediğim gibi varsa 50.000 60.000 70.000 işlemcisi yüksek olan hani şunu da biri kullanmıştı memnun diyebileceğim bir laptop var ise benimle paylaşabilirmisiniz

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Mahir Cengiz
Selamün aleyküm yeni LEPTOP almayı düşünüyorum

BÜTÇE : 50 BİN
Max : 70 bin

ısınma sorunu olmayan gerekirse kullanan ve tavsiye eden ısınma sorunu çok çok olmayan rahat hava alabilen hava akışı iyi olan
Genellikle kullanıcılı tecrübesi olan tavsiye etsin veyahut da eş dost akraba kardeş en tavsiye alındığı bir laptop mesela bir dosttan ben şu laptoptan memnunum çok fazla ısınmıyor işlemciyi yormuyor işlemcisi hızlı gibi

'oyuncu kulaklığı' da ekleye bilirim en verimli olanından leptopu iki hafta sonra almayı planlıyorum işlemci hızı yüksek olandan bir tavsiye oyuncu leptopu
(Linkler itopyadan olursa daha iyi olur)
Bütçe 70k ya kadar çıkabiliyorsa bu cihazdan başkasına bakmayın hocam bütçede ki çoğu laptobu tokatlar. https://www.gamegaraj.com/urun/slayer4-7-4070-qhd-240hz/

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Atakan
Bütçe 70k ya kadar çıkabiliyorsa bu cihazdan başkasına bakmayın hocam bütçede ki çoğu laptobu tokatlar. https://www.gamegaraj.com/urun/slayer4-7-4070-qhd-240hz/
LEPTOP güzel fakat bilindik marka mı acaba bu modeli daha önce görmedim kullanan varmı kullanıpda deneyimleyen varmı MSI , ASUS , HP önerebileceğiniz kullanıcılı tavsiyeli bir LEPTOP da önerebilir misiniz? 60 70 bin arası

Kaç watt oluyor bu HP modelinin bir üst modelleri varmı kullanıcılı tavsiyesi olan işlemci hızı en yüksek olandan

xTURANN

80+ Silver
1 Yıl 3 aydır HP Kullanıyorum ( Victus 16 ), bakım yapmıyorum ve ona rağmen hala sıcaklıklar çoğu laptopa göre iyi. Bir sorunda yaşamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Atakan
Bu leptopu MSI mi hazirlayip yapıyor ?

Bu nasıl önerir misiniz?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Atakan
1 Yıl 3 aydır HP Kullanıyorum ( Victus 16 ), bakım yapmıyorum ve ona rağmen hala sıcaklıklar çoğu laptopa göre iyi. Bir sorunda yaşamadım.
Fan sesi yüksekmi çalışıyor?

Makca42

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Mehmet Akca

Bu nasıl önerir misiniz?
42 bine 4050 kesinlikle alınmaz. bu tür yerler gereksiz pahalı olur.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Mahir Cengiz
Evet hocam cihaz msi'in üst segmente konumlandırdığı sword serisinin ürünü sadece üstüne gamegaraj ablemi basılmış gibi düşünebilirsiniz 70k bütçede rakipsiz performans ve soğutma sistemi sunuyor. %100DCI 240hz 2k jilet gibi ekranı var 70k' ya kadar alabileceğiniz en baba cihaz bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Atakan
42 bine 4050 kesinlikle alınmaz. bu tür yerler gereksiz pahalı olur.
MSI LEPTOP önerebilir misiniz?

Evet hocam cihaz msi'in üst segmente konumlandırdığı sword serisinin ürünü sadece üstüne gamegaraj ablemi basılmış gibi düşünebilirsiniz 70k bütçede rakipsiz performans ve soğutma sistemi sunuyor. %100DCI 240hz 2k jilet gibi ekranı var 70k' ya kadar alabileceğiniz en baba cihaz bu.
80 bine bundan bı tık üstü model yokmudur 80 bin TL lik de bulabilir misiniz Max bütcem 80 bin attığınız LEPTOP kaliteli

Top Bottom