Sana tavsiyem bu fiyat bandında bir cihaz alıyorsan markanın garanti şartlarını iyi araştırman mesela asus koşulsuz şartsız sana para iadesi yapmış başka markalar yapmayabilir. Sonuçta fabrikasyon hatası elektronikte normaldir. Kendini güvence altına al.
Sana tavsiyem bu fiyat bandında bir cihaz alıyorsan markanın garanti şartlarını iyi araştırman mesela asus koşulsuz şartsız sana para iadesi yapmış başka markalar yapmayabilir. Sonuçta fabrikasyon hatası elektronikte normaldir. Kendini güvence altına al.
Evet bunuda düşünmek lazım diyorum ya ben Asus aldım geçen sene daha 6 kere kullanmıştım oda 3 haftada cumartesi pazar ları sadece valorant oynamıştım ve götürdüm iadesini istedim verdiler ama neden kaynaklandığını neden arıza çıkardığını ws söylemediler koşulsuz iade verdiler asus bu anlamda beni yarı yolda bırakmadı ondan yana mükemmel
ısınma sorunu olmayan gerekirse kullanan ve tavsiye eden ısınma sorunu çok çok olmayan rahat hava alabilen hava akışı iyi olan
Genellikle kullanıcılı tecrübesi olan tavsiye etsin veyahut da eş dost akraba kardeş en tavsiye alındığı bir laptop mesela bir dosttan ben şu laptoptan memnunum çok fazla ısınmıyor işlemciyi yormuyor işlemcisi hızlı gibi
'oyuncu kulaklığı' da ekleye bilirim en verimli olanından leptopu iki hafta sonra almayı planlıyorum işlemci hızı yüksek olandan bir tavsiye oyuncu leptopu
(Linkler itopyadan olursa daha iyi olur)
MSI KATANA A15 AI B8VG-434XTR R9-8945HS 32GB DDR5 RTX4070 GDDR6 8GB 1TB SSD 15.6" FHD 144Hz DOS Notebook En iyi fiyat seçenekleri ile KATANA A15 AI B8VG-434XTR ITOPYA'da
MSI KATANA A15 AI B8VG-434XTR R9-8945HS 32GB DDR5 RTX4070 GDDR6 8GB 1TB SSD 15.6" FHD 144Hz DOS Notebook En iyi fiyat seçenekleri ile KATANA A15 AI B8VG-434XTR ITOPYA'da
Bunun işlemci hızı hızlı mı yani ben işlemciye dayanıklı oyun oynayacağım da o yüzden sordum yani başka bir 50.000'in üstünde bir laptop tavsiyen varsa onu da paylaşabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani bundan önce ilk oyuncu laptopumu almıştım o da Asus g16 modeli aldım 2 hafta kullandım 3 hafta kullandım pardon o da sadece hafta sonlarının cumartesi pazarları laptop bir anda şak diye kapandı hiç açılmadı neredeyse her şeyi yaptım fakat için açmadım direkt garantiye gönderdim parayı iadesi aldım yani benim için kullanıcılı tavsiyeli olan daha iyi önerebileceğin 51'in üstünde dediğim gibi varsa 50.000 60.000 70.000 işlemcisi yüksek olan hani şunu da biri kullanmıştı memnun diyebileceğim bir laptop var ise benimle paylaşabilirmisiniz
ısınma sorunu olmayan gerekirse kullanan ve tavsiye eden ısınma sorunu çok çok olmayan rahat hava alabilen hava akışı iyi olan
Genellikle kullanıcılı tecrübesi olan tavsiye etsin veyahut da eş dost akraba kardeş en tavsiye alındığı bir laptop mesela bir dosttan ben şu laptoptan memnunum çok fazla ısınmıyor işlemciyi yormuyor işlemcisi hızlı gibi
'oyuncu kulaklığı' da ekleye bilirim en verimli olanından leptopu iki hafta sonra almayı planlıyorum işlemci hızı yüksek olandan bir tavsiye oyuncu leptopu
(Linkler itopyadan olursa daha iyi olur)
Peki extradan soğutucular oluyor onun da etkisi nasıl iyi olurmu bı ara görmüştüm sadece fan üflüyor denilmişti bunun farklı bir soğutucusu yokmudur içine buz koyup soğuk üfleyen fanlardan