Leptop sıcaklığım 98 dereceleri görüyor

Smash-22

80+
Reaksiyon skoru
12
arkadaşlar mehabalar monster bir leptopa sahibim sıcaklık değerleri 98 97 derecelerde geziyor bakım yaptıralı 3 ay falan oldu bakımdan önce de böyleydi değişen bir şey pek yok belki bir kaç derecedir
oyuna girince bu civarlarda oluyor değerleri veriyorum ss de oldugu gibi altında soğutucu da aldım 4 fanlı aynı ısınan bır cıhaz monster bılıyorum ama bu kadarı normalmidir

altında soğutması mevcut en yüksek ayarda çalışıyor
leptop performans modunda ve en hızlı fan modunda çalışıyor (zaten ucak kalkıyor bildiğiniz)

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-02-15 004357.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-15 004357.webp
    107.5 KB · Hit: 31
Dandik bir macun kullanılmıştır veya macun bile sürmemişlerdir. Sıvı metal veya faz değişimli pad öneririm.

Bu kadar sıcak olmamalı. Yapabiliyorsan kendin bir aç bak macun durumuna. Gerekiyorsa yenile.

Bu kadar sıcak olmamalı. Yapabiliyorsan kendin bir aç bak macun durumuna. Gerekiyorsa yenile.
ya aslından kendi servisine götürmeden bir kaç ay önce kendım yaptım bakımını elimden geliyor az cok bu işler termal macun almıştım sürdüm ısı aynıydı dedim dandik aldık herhalde sonra biraz araştırdım mk3 4 mü neydi onu aldım sürdüm iyice temizledim yine aynı sıcaklıklar sonra dedim bakıma götüreyim hala aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dandik bir macun kullanılmıştır veya macun bile sürmemişlerdir. Sıvı metal veya faz değişimli pad öneririm.
öylemi dersiniz

İŞlemcin kronik ısınan model. Throttlestopdan 60w a sınırlandırabilirsin. Garanti bitik olsa termal ped ile düşürebilirsin. Macun ile alakası olabilir ama bu işlemciler ısınan işlemciler. Laptopu biraz yükselt hava alsın.

servise güvendik de değişen bir şey olmadı
Ben bakımını kendim yaparım. Kaliteli bir termal macun al. Laptobu sök, güzelce değişimini yap.

Yapamam dersen tanıdık bir bilgisayarcıya 300-400 tl ye yaptırabilirsin. Şöyle bir macun işini görür

İŞlemcin kronik ısınan model. Throttlestopdan 60w a sınırlandırabilirsin. Garanti bitik olsa termal ped ile düşürebilirsin. Macun ile alakası olabilir ama bu işlemciler ısınan işlemciler. Laptopu biraz yükselt hava alsın.
i5 12450H

Ben bakımını kendim yaparım. Kaliteli bir termal macun al. Laptobu sök, güzelce değişimini yap.

Yapamam dersen tanıdık bir bilgisayarcıya 300-400 tl ye yaptırabilirsin. Şöyle bir macun işini görür
tamamdır kendim yapayım bu termal macun iş görürmü tek bunu değiştirsem birde temizlesem yada ekstra şu da cok iyi olur dediğiniz bir şey

i5 12450H

tamamdır kendim yapayım bu termal macun iş görürmü tek bunu değiştirsem birde temizlesem yada ekstra şu da cok iyi olur dediğiniz bir şey
Garanti dışı olabilir. Dİkkat et. Hangi macun sürersen sür. Yine o sıcaklıklara ulaşıcaktır. Termal ped veya Throttlestop ile 2 kısıtlaması çözümün olabilir.

i5 12450H

termal macun bakımını yap. ne az sür, ne de çok. Onun seviyesini internetten bak. Sökerken vidaları kaybetme, bir yerleri kırma. Video kaydına alabilirsin geri takabilmek için.

Bakımını yaptıktan sonra mutlaka 10- 20 derece düşüş olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,370
Üyeler
188,927
Son üye
Asayis31
Geri