Sahibinden ve dolap'ın kafa bambaşka. Hizmeti alan ve parasını güvende tutan alıcı ama satıcıdan komisyon alıyorlar...Alla alla ilk defa görüyorum. Yeni gelmiş. Satıcıdan komisyon almıyorsa baya mantıklı mevzu. En son sahibinden satıcıdan bile komisyon almaya başladı. Güzel bir alternatif olabilir. Hemen araştırayım bi.
Sahibinden ve dolap'ın kafa bambaşka. Hizmeti alan ve parasını güvende tutan alıcı ama satıcıdan komisyon alıyorlar...
Aynen öyle alıştırıyorlar bunlarda aynısını yapar. E devlet onayı istiyor mu bu arada letgo? Bayadır kullanmadım hiç.Hiç sorma. Komisyonlar arttı diye dolabı bırakmıştım. Şimdi Sahibindeni bırakacam param güvende ile satışı. Zaten bu da yeni meslek oldu. Komisyonculuk. Ondan kazanılıyor paralar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
EDİT: Araştırdım sadece alıcıdan alıyormuş komisyonu. Gayet mantıklı işte şimdi. Ama bunlarda oturtsun sistemi yarın satıcıdan da alırlar komisyonu.
Aynen öyle alıştırıyorlar bunlarda aynısını yapar. E devlet onayı istiyor mu bu arada letgo? Bayadır kullanmadım hiç.
Anladım kankam saol.Evet varmış.