Neler Yeni

Letgo kargo sistemi hk

PatIıcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bahadır Kağan
Letgo ya da aynı param güvende gibi bir şey gelmiş istediğim bir hoparlör var bu sistem güvenilirse bununla alacağım

Ekler

• Screenshot_20250207-210041.png
    Screenshot_20250207-210041.png
    313.4 KB · Hit: 39

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,492
İsim
Yunus Şahin
Alla alla ilk defa görüyorum. :D Yeni gelmiş. :D Satıcıdan komisyon almıyorsa baya mantıklı mevzu. En son sahibinden satıcıdan bile komisyon almaya başladı. Güzel bir alternatif olabilir. Hemen araştırayım bi.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Muhammed efe
Alla alla ilk defa görüyorum. :D Yeni gelmiş. :D Satıcıdan komisyon almıyorsa baya mantıklı mevzu. En son sahibinden satıcıdan bile komisyon almaya başladı. Güzel bir alternatif olabilir. Hemen araştırayım bi.
Sahibinden ve dolap'ın kafa bambaşka. Hizmeti alan ve parasını güvende tutan alıcı ama satıcıdan komisyon alıyorlar...

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,492
İsim
Yunus Şahin
Sahibinden ve dolap'ın kafa bambaşka. Hizmeti alan ve parasını güvende tutan alıcı ama satıcıdan komisyon alıyorlar...

Hiç sorma. Komisyonlar arttı diye dolabı bırakmıştım. Şimdi Sahibindeni bırakacam param güvende ile satışı. Zaten bu da yeni meslek oldu. Komisyonculuk. Ondan kazanılıyor paralar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

EDİT: Araştırdım sadece alıcıdan alıyormuş komisyonu. Gayet mantıklı işte şimdi. Ama bunlarda oturtsun sistemi yarın satıcıdan da alırlar komisyonu.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Muhammed efe
Hiç sorma. Komisyonlar arttı diye dolabı bırakmıştım. Şimdi Sahibindeni bırakacam param güvende ile satışı. Zaten bu da yeni meslek oldu. Komisyonculuk. Ondan kazanılıyor paralar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

EDİT: Araştırdım sadece alıcıdan alıyormuş komisyonu. Gayet mantıklı işte şimdi. Ama bunlarda oturtsun sistemi yarın satıcıdan da alırlar komisyonu.
Aynen öyle alıştırıyorlar bunlarda aynısını yapar. E devlet onayı istiyor mu bu arada letgo? Bayadır kullanmadım hiç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,542
Üyeler
167,327
Son üye
Ugur16166
Top Bottom