LETGO RAM 2. EL DOLANDIRILMA İHTİMALİ VAR MI

Reaksiyon skoru
24
Arkadaşlar 2. el letgodan ram alıcam kargo işine girsem dolandırılma ihtimalim var mı adamdan tel istedim verdi konuşuyoruz gidip alıcaktım uzak biraz desem kargo ile yapalım dolandırılma ihtimalim var mı adı soyadını biliyorum ve telefon no su var

Adamlar sahte kimlikle bile dolandırabiliyorlar bence sahibinden de get ile açmasını rica et, illa kargo ile alacaksan, en güvenlisi get.

Arkadaşlar 2. el letgodan ram alıcam kargo işine girsem dolandırılma ihtimalim var mı adamdan tel istedim verdi konuşuyoruz gidip alıcaktım uzak biraz desem kargo ile yapalım dolandırılma ihtimalim var mı adı soyadını biliyorum ve telefon no su var
Vallahi insandan insana değişir kargodan ram de çıkabilir hıyarda

İkinci el satış işleri daha çok maalesef aracı olmadan karşılıklı güvene dayalı olduğundan öyle bir durum her zaman için olabilir. En güvenlisi buluşarak alışveriş yapmak.

Ben olsam önce yarısını yolladıktan sonrada bir sorun yoksa devamını yollardım

Vallahi insandan insana değişir kargodan ram de çıkabilir hıyarda
1608503932529.png

Evet arkadaşlar bugün sizlere letgodan aldığım rami tanıtacağım

sahibinden de get nasıl oluyor
Adam ilanı get ile açıyor sen satın alıyorsun paran gidiyor ama sen paranı ilk olarak sahibindene gönderiyorsun paran orda kalıyor, adam sana kargoyu gönderiyor sonra alıyorsun kontrol ediyorsun eğer beklediğin gibi çıkarsa onaylıyorsun paran o zaman satıcıya gidiyor. Ama bozuk çıktı geri gönderiyorsun paran geri sana geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam ilanı get ile açıyor sen satın alıyorsun paran gidiyor ama sen paranı ilk olarak sahibindene gönderiyorsun paran orda kalıyor, adam sana kargoyu gönderiyor sonra alıyorsun kontrol ediyorsun eğer beklediğin gibi çıkarsa onaylıyorsun paran o zaman satıcıya gidiyor. Ama bozuk çıktı geri gönderiyorsun paran geri sana geliyor.
Tabi bundan sahibinden bir hizmet bedeli kesiyor normal olarak.

Geri