Dolandırcı işte.40K'ya satıyor bu ne şimdi dolandırıcı![]()
2080 Tİ i9-9900 K !!ACİL SATILIKTIR!! - Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 838357646
2080 Tİ i9-9900 K !!ACİL SATILIKTIR!! - Bilgisayar donanımları uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
Pandemiden dolayı şuanlık mazur görelim arkadaşları.Sağlıklı düşünemiyorlar40K'ya satıyor bu ne şimdi dolandırıcı![]()
2080 Tİ i9-9900 K !!ACİL SATILIKTIR!! - Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 838357646
2080 Tİ i9-9900 K !!ACİL SATILIKTIR!! - Bilgisayar donanımları uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
Abi ölücüsünüzde bukadar olmaz ya bakın amd radeon hd 4350 kartım var 50 tl ye koydum adam diyorki 10 tl sal banaİnsanı kanser eden kitle bisiklet koymuştum 2000tlye 2 yıl önce adam 1100 e alayım demişti![]()
gelde küfür etme.Abi ölücüsünüzde bukadar olmaz ya bakın amd radeon hd 4350 kartım var 50 TL ye koydum adam diyorki 10 TL sal banabir sövdüm adama varya içim rahatladı bitaneside fiyatta bana yardım et diyor napim senin paranı benmi ödiyim
![]()
küfür ettirmeyen adamı ettirirler.Bir letgo’ya bir de donanimhaber’e hayatta ilan vermem. İllallah dedirtecek cinsten insanlar hepsi.
bir ps4 oyunu satiyorum takas sunuyor 256mb Ram+usb mikrofon+kalem pil+ 15lira veriyim diyor
Aynen öyle ya valla zaten letgo çöktüğ bende hiç bir yerden mesajlara giremiyorum adam telfon alcak benden mesaj atamıyorum ya sohbet kısmına giremiyorum çıldırıcamgelde küfür etme.
Asdasdasdasdasd la bari 320 falan de 150 ne sgshshshsh