Letgodaki Ölücüler.

FreakyXd

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,781
Lazı Size Bırakıyorum

WhatsApp Image 2020-07-15 at 00.42.47.jpeg

40K'ya satıyor bu ne şimdi dolandırıcı :D
Pandemiden dolayı şuanlık mazur görelim arkadaşları.Sağlıklı düşünemiyorlar

İnsanı kanser eden kitle bisiklet koymuştum 2000tlye 2 yıl önce adam 1100 e alayım demişti :)
Abi ölücüsünüzde bukadar olmaz ya bakın amd radeon hd 4350 kartım var 50 tl ye koydum adam diyorki 10 tl sal bana :D bir sövdüm adama varya içim rahatladı bitaneside fiyatta bana yardım et diyor napim senin paranı benmi ödiyim :D

Abi ölücüsünüzde bukadar olmaz ya bakın amd radeon hd 4350 kartım var 50 TL ye koydum adam diyorki 10 TL sal bana :D bir sövdüm adama varya içim rahatladı bitaneside fiyatta bana yardım et diyor napim senin paranı benmi ödiyim :D
gelde küfür etme.

Bir letgo’ya bir de donanimhaber’e hayatta ilan vermem. İllallah dedirtecek cinsten insanlar hepsi.
bir ps4 oyunu satiyorum takas sunuyor 256mb Ram+usb mikrofon+kalem pil+ 15lira veriyim diyor

Bir letgo’ya bir de donanimhaber’e hayatta ilan vermem. İllallah dedirtecek cinsten insanlar hepsi.
bir ps4 oyunu satiyorum takas sunuyor 256mb Ram+usb mikrofon+kalem pil+ 15lira veriyim diyor
küfür ettirmeyen adamı ettirirler.

gelde küfür etme.
Aynen öyle ya valla zaten letgo çöktüğ bende hiç bir yerden mesajlara giremiyorum adam telfon alcak benden mesaj atamıyorum ya sohbet kısmına giremiyorum çıldırıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,331
Üyeler
187,029
Son üye
fffffffg
Geri