Merve
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,151
Cahillik işte1050ri 6. nesil i5 8k küsüre satılıyor.
Cahillik işte1050ri 6. nesil i5 8k küsüre satılıyor.
Paralel evren herhalde .1050ri 6. nesil i5 8k küsüre satılıyor.
Letgoda ürün satınca herkes senin akrabanmış gibi fiyat sunuyor."Mehmet abi ya yabancı değiliz şu 1000TL fiyatı 200TL'ye çek be abi" gibi pazarlık yapmaya çalışıyorlar.Senden adam sattığın ürünü ücretsiz almaya kalkacak resmen.Deli ediyor letgoda ki insanlar adamı.Abi ölücüsünüzde bukadar olmaz ya bakın amd radeon hd 4350 kartım var 50 TL ye koydum adam diyorki 10 TL sal banabir sövdüm adama varya içim rahatladı bitaneside fiyatta bana yardım et diyor napim senin paranı benmi ödiyim
![]()
1050ti bir de adam yazmış içindeki parçalar gerçek oyuncu parçalarıdır.Paralel evren herhalde .
İşte buda türk insanı yapacak bir şey yokLetgoda ürün satınca herkes senin akrabanmış gibi fiyat sunuyor."Mehmet abi ya yabancı değiliz şu 1000TL fiyatı 200TL'ye çek be abi" gibi pazarlık yapmaya çalışıyorlar.Senden adam sattığın ürünü ücretsiz almaya kalkacak resmen.Deli ediyor letgoda ki insanlar adamı.
Sihirbaz ;Ddüzgün insanlar da var letgoda
Var ya işlemcisiz şu setup 8kSihirbaz ;D
hocam sıfır sistem topladım her şeyi fulledim gene 23 bin lira oldu adam herhalde uzay mekiği falan satıyor.40K'ya satıyor bu ne şimdi dolandırıcı![]()
2080 Tİ i9-9900 K !!ACİL SATILIKTIR!! - Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 838357646
2080 Tİ i9-9900 K !!ACİL SATILIKTIR!! - Bilgisayar donanımları uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
Sihirbaz ;D