Neler Yeni

🔥İndirim Letoon Bağcıklı Erkek Bot 399 tl

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
monoco olan modelmi hocam bende gördüm onu, su geçiriyormu acaba ağır yağmur altında bana öyle bir şey lazım..
birebir o modeli kullanmadım ama ansan new model outdoor ayakkabıyı kullanan tanıdık var denedim cok yumusak ve su gecirmiyor, 800tl ye alınmıstı o da botu da gecirmiyor olması lazım.

flyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yiğit Metinkale
Yorumlara bakarak ben ürünü aldım sonra fark ettim ki yorum sahipleri bunu yapmak için para alıyorlar mış. Çünkü ürün hiç bahsettikleri gibi rahhat değil zaten sol ayakkabı bileğe vurmaktan yürüyeniyorsunuz çünkü çok sert. Ürünün ön tarafı çok ince, yazlık ayakabıyı girdim sonra bu botu giydim yazlık ayakkabı daha sıcak bile olabilir yaani ben bir fark göremedim. Satıcı çok meşgul herhalde, soru almıyormuş. Birde akıllı lık yapıp ürünü sipariş edip kargoladıktan sonra ürün 100 lira ucuzluyor halbuki bilmem % kaç indirimyle 100 lira daha pahalıydı ben beğenmedim ki beğenilecek bir tarafıda yok ama siz bilirsiniz. Şu bayıldım, mükemmel, parasını hakkıyla veriyor, gibi yorumları görüyorsanız bence güzelce gülün sonra çıkın sonra iadeyle uğrasmazsınız. Aynı şekilde satıcıya soru sormaya çalışın eğer meşgul olmayıp sorunuzu yanıtlanabiliryorsa belki orda da bir soru sorabilirsiniz hayırlı günler dilerim.
Kullanıcı bu ürünü Hepsiburada satıcısından aldı.
RenkFüme
Ayakkabı Numarası42

YORUMLARDA BÖYLE BİŞEY VAR.

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Emre Şanda
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Arda
Yeniden aynı fiyatta.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,471
İsim
uwu
Yorumlara bakarak ben ürünü aldım sonra fark ettim ki yorum sahipleri bunu yapmak için para alıyorlar mış. Çünkü ürün hiç bahsettikleri gibi rahhat değil zaten sol ayakkabı bileğe vurmaktan yürüyeniyorsunuz çünkü çok sert. Ürünün ön tarafı çok ince, yazlık ayakabıyı girdim sonra bu botu giydim yazlık ayakkabı daha sıcak bile olabilir yaani ben bir fark göremedim. Satıcı çok meşgul herhalde, soru almıyormuş. Birde akıllı lık yapıp ürünü sipariş edip kargoladıktan sonra ürün 100 lira ucuzluyor halbuki bilmem % kaç indirimyle 100 lira daha pahalıydı ben beğenmedim ki beğenilecek bir tarafıda yok ama siz bilirsiniz. Şu bayıldım, mükemmel, parasını hakkıyla veriyor, gibi yorumları görüyorsanız bence güzelce gülün sonra çıkın sonra iadeyle uğrasmazsınız. Aynı şekilde satıcıya soru sormaya çalışın eğer meşgul olmayıp sorunuzu yanıtlanabiliryorsa belki orda da bir soru sorabilirsiniz hayırlı günler dilerim.
Kullanıcı bu ürünü Hepsiburada satıcısından aldı.
RenkFüme
Ayakkabı Numarası42

YORUMLARDA BÖYLE BİŞEY VAR.
bi 100/150 daha düşerse o zaman alırız yeni hesap açıp terlik niyetine

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Haluk h
399 şu an ben aldım, traş parası.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,471
İsim
uwu
1735414427502.png

ben fiyatına dair bişey söylemedim ama alıp birkaç gün sonra çöp olacak ürünede boşa para vermeye gerek yok ne demiş ingilizler

ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim

A_TURAN_A

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

ben fiyatına dair bişey söylemedim ama alıp birkaç gün sonra çöp olacak ürünede boşa para vermeye gerek yok ne demiş ingilizler

ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim
Bence de bu bota 400 vermektense 700 e uzun ömürlü kaliteli bot almak daha mantıklı. Geçen ay paulmark dan içi dışı gerçek deri ve 5 nokta tabanlı botu 700 e aldım belki fiyatı devam ediyordur
Mesaj otomatik birleştirildi:

700 liraya botlar devam ediyormuş, %100 deri ürünler ve 5 nokta tabanlı

Valla ben aldım beğendim şimdi 2.yi sipariş veriyorum. Ne abartılacak kadar iyi ne de abartılacak kadar kötü bir ayakkabı. Fiyatına göre başarılı diyebiliirm.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Efecan
Hiç güvenilir ve mantıklı gelmedi nedense forumdan alıp kullanan var mı aktif olarak kullandığım sağlam bi botum var buda iyiyse alıp koyacağım nolur nolmaz diye kalsın

Satriani

80+ Bronze
Hiç güvenilir ve mantıklı gelmedi nedense forumdan alıp kullanan var mı aktif olarak kullandığım sağlam bi botum var buda iyiyse alıp koyacağım nolur nolmaz diye kalsın
2012-13'de askerlik yaptım, terhis olurken postallarımı kuleden dışarı çıkardım.
İnanmazsınız ama o zamandan beri her kış postallarımı giyiyorum, açılma, su alma hiç bi' şey yok. Sadece uç kısımlarında çok ufak deri kalkması var ve düzenli boyayınca görünmüyor bile.
Tabi o zamanlar postallar da kaliteliydi... :shy:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,098
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom