Neler Yeni

🔥İndirim Letoon Bağcıklı Erkek Bot 399 tl

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Efecan
2012-13'de askerlik yaptım, terhis olurken postallarımı kuleden dışarı çıkardım.
İnanmazsınız ama o zamandan beri her kış postallarımı giyiyorum, açılma, su alma hiç bi' şey yok. Sadece uç kısımlarında çok ufak deri kalkması var ve düzenli boyayınca görünmüyor bile.
Tabi o zamanlar postallar da kaliteliydi... :shy:
Valla hocam efsane bi olay olmuş bu saatten sonra atmaya da kıyamaz insan :D

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Doğan gelişigüzel
2012-13'de askerlik yaptım, terhis olurken postallarımı kuleden dışarı çıkardım.
İnanmazsınız ama o zamandan beri her kış postallarımı giyiyorum, açılma, su alma hiç bi' şey yok. Sadece uç kısımlarında çok ufak deri kalkması var ve düzenli boyayınca görünmüyor bile.
Tabi o zamanlar postallar da kaliteliydi... :shy:
botların markası YDS belki işinize yarar çok kaliteli ürünleri motorcular , işgüvenliği, askeri ekipmanları gibi ürünleri vardır bende askerde yds bot giymiştim ama çıkaramadık malesef çok kalitelidir. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta satış siteleri :) https://www.ydsshop.com

Son düzenleme:

umtb

80+
bonusla 350 ye aldım millet ne laga luga yapmış iki dürüm 500 lira zaten en kötü kışın rüzgarlı havada ayaklar üşümesin diye giyilir

Satriani

80+ Bronze
Valla hocam efsane bi olay olmuş bu saatten sonra atmaya da kıyamaz insan :D
Kıyılır mı ya; resmen anısı ayrı, kalitesi ayrı. Yırtılsa bile koyarım kenarda dursun. :ROFLMAO:
botların markası YDS belki işinize yarar çok kaliteli ürünleri motorcular , işgüvenliği, askeri ekipmanları gibi ürünleri vardır bende askerde yds bot giymiştim ama çıkaramadık malesef çok kalitelidir. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta satış siteleri :) https://www.ydsshop.com
Teşekkür ederim, hemen bakıyorum.

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Haluk h
Soğuk havalarda giy geç. Bir kış giysen yeter. 400 veriyonuz 4000 miş gibi yorum yapıyonuz

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
911
İsim
Y K
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,900