Öneri Lexar Thor 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL38 Sizce Alınır mı ?

Çıfı

80+
Reaksiyon skoru
2
Marka hakkında hiçbir bilgim yok.Kullanan var mı varsa memnun mu ? Marka hakkında bilginiz var mı? Kaliteli midir sıkıntı çıkarır mı ? Sizce alınır mı ?

Lexar Ares 2x16 GB DDR5 6000MHz olan modelini kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok. Güvenilir bir marka, yeni bir marka değil. Türkiyede yeni yeni tanınmaya başlıyor. Ama çok emin değilsen güvendiğin markaları tercih edebilirsin hakkında yeteri kadar bilgiye ulaşamadım bende şuana kadar olan deneyimlerimden bahsettim.

Lexar Ares 2x16 GB DDR5 6000MHz olan modelini kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok. Güvenilir bir marka, yeni bir marka değil. Türkiyede yeni yeni tanınmaya başlıyor. Ama çok emin değilsen güvendiğin markaları tercih edebilirsin hakkında yeteri kadar bilgiye ulaşamadım bende şuana kadar olan deneyimlerimden bahsettim.
Teşekkür ederim sanırım alacağım.

güzel markadır alınır.

Normalde corsair almayı düşünüyodum.Orada görünce acaba dedim sanırım alacağım.
Düşünme al geç. Gskikl M5 RGB modeli 4200 liraya almıştım. Sıfırdan şimdi sistemi kursaydım kaçırmazdım.

ram markası hiç farketmiyor zaten 3 4 tane ram üreten firma var samsung sk hynix mushkin bir de micron olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam. lexar gibi markalar bu ramlere soğutucu blok takıyor sadece çok bişi yaptıkları yok

Hepinize teşekkür ederim satın alıyorum.

Lexar kaliteli bir marka ve bellekleri sorunsuzdur, gönül rahatlığı ile alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,132
Üyeler
183,953
Son üye
kyrian
Geri