exist.one
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 405
Renk olarak MSI daha iyi.Pivot yok bunda, LG daha mantıklı duruyor.
Renk olarak MSI daha iyi.Pivot yok bunda, LG daha mantıklı duruyor.
Yapıştır geç bu fiyata.G24F 2 kullanıyorum, yanına 2. ekran almayı düşünüyorum. Renkler vs yanında sırıtmasın diye kaliteli bir panel istiyorum. Hızının yüksek olması güzel ancak çok önemli değil oyun için kullanma niyetinde değilim. Renkleri iyi olsun dediğim zaman zaten 3k bandına geliyorum, 3k bandında 60hz almak da istemiyorum. 2k-4k gidersem 1080p sırıtacak derken hemen hemen aynı modeli almaya çıkıyor olay, G24F 2 de 4400 lira zaten... Kısacası kafam karışık arkadaşlar bu modeli bu durumda önerir misiniz?
Standı hiç önemli değil, monitör kolu kullanıyorum.
asus 1ms mprt, lg ise 1ms gtgonu mu tercih edersiniz bunu mu
Hocam aynı monitörden 2. bir tane alırsam aradaki fark sadece 400tl, bu monitörün renkler vs aynıysa G24F 2 tercih ederim, daha iyiyse 1. ekran yapmayı düşünebilirim, tepki hızı da daha iyi zaten. Renkler konusunda bilgin var mı?Yapıştır geç bu fiyata.
Bu fiyatta alınacak en iyi monitörlerden bilgin olsun.G24F 2 kullanıyorum, yanına 2. ekran almayı düşünüyorum. Renkler vs yanında sırıtmasın diye kaliteli bir panel istiyorum. Hızının yüksek olması güzel ancak çok önemli değil oyun için kullanma niyetinde değilim. Renkleri iyi olsun dediğim zaman zaten 3k bandına geliyorum, 3k bandında 60hz almak da istemiyorum. 2k-4k gidersem 1080p sırıtacak derken hemen hemen aynı modeli almaya çıkıyor olay, G24F 2 de 4400 lira zaten... Kısacası kafam karışık arkadaşlar bu modeli bu durumda önerir misiniz?
Standı hiç önemli değil, monitör kolu kullanıyorum.
Aoc 2k çözünürlükşu 3 ünden hangisi sizce https://www.itopya.com/aoc-238-q24g2abk-165hz-1ms-hdmi-dp-adaptivesync-qhd-ips-gaming-monitor_u23608
5500 6000 bine kadar çıkarım![]()
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.com
Taksit seçenekleri ürün altında yaziyor. Vade farksız 6 taksit yanlış hatırlamıyorsam.Hocam bunlarda taksit nasıl oluyor? Baktımda göremedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aoc 2k çözünürlük
Lg hocam diğerleri fiyatını hak etmiyor.şunu atcaktım hocam sorry![]()
AOC 24G4XE 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G4XE 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4XE 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
LG.şu 3 ünden hangisi sizce https://www.itopya.com/aoc-238-q24g2abk-165hz-1ms-hdmi-dp-adaptivesync-qhd-ips-gaming-monitor_u23608
5500 6000 bine kadar çıkarım![]()
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.com
Ben de aynı şekil ya g24f2 renkleri canlılığı parlaklığı çok güzel. Bunu alsam pişman olur muyum diye düşünüyorum.Hocam aynı monitörden 2. bir tane alırsam aradaki fark sadece 400tl, bu monitörün renkler vs aynıysa G24F 2 tercih ederim, daha iyiyse 1. ekran yapmayı düşünebilirim, tepki hızı da daha iyi zaten. Renkler konusunda bilgin var mı?
Valla hocam 2 saat felan kullandım arkadaşa almıştım. Gayet hoş çok hoşuma gitmişti. Kendi kullandığım monitörde Dell'in 27g24hs miydi ne öle bişey. Ondan ona geçtim fark bile olmadı iyiydi yani.Hocam aynı monitörden 2. bir tane alırsam aradaki fark sadece 400tl, bu monitörün renkler vs aynıysa G24F 2 tercih ederim, daha iyiyse 1. ekran yapmayı düşünebilirim, tepki hızı da daha iyi zaten. Renkler konusunda bilgin var mı?