Neler Yeni

🔥İndirim LG 24" UltraGear Pivot 180Hz 1ms(GTG) IPS 🔥3.999TL (TEKRAR İNDİRİMDE)

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,900
İsim
Mehmet
G24F 2 kullanıyorum, yanına 2. ekran almayı düşünüyorum. Renkler vs yanında sırıtmasın diye kaliteli bir panel istiyorum. Hızının yüksek olması güzel ancak çok önemli değil oyun için kullanma niyetinde değilim. Renkleri iyi olsun dediğim zaman zaten 3k bandına geliyorum, 3k bandında 60hz almak da istemiyorum. 2k-4k gidersem 1080p sırıtacak derken hemen hemen aynı modeli almaya çıkıyor olay, G24F 2 de 4400 lira zaten... Kısacası kafam karışık arkadaşlar bu modeli bu durumda önerir misiniz?

Standı hiç önemli değil, monitör kolu kullanıyorum.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
G24F 2 kullanıyorum, yanına 2. ekran almayı düşünüyorum. Renkler vs yanında sırıtmasın diye kaliteli bir panel istiyorum. Hızının yüksek olması güzel ancak çok önemli değil oyun için kullanma niyetinde değilim. Renkleri iyi olsun dediğim zaman zaten 3k bandına geliyorum, 3k bandında 60hz almak da istemiyorum. 2k-4k gidersem 1080p sırıtacak derken hemen hemen aynı modeli almaya çıkıyor olay, G24F 2 de 4400 lira zaten... Kısacası kafam karışık arkadaşlar bu modeli bu durumda önerir misiniz?

Yapıştır geç bu fiyata.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Berk

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,900
İsim
Mehmet
Yapıştır geç bu fiyata.
Hocam aynı monitörden 2. bir tane alırsam aradaki fark sadece 400tl, bu monitörün renkler vs aynıysa G24F 2 tercih ederim, daha iyiyse 1. ekran yapmayı düşünebilirim, tepki hızı da daha iyi zaten. Renkler konusunda bilgin var mı?

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Yakup Bolat

Bu fiyatta alınacak en iyi monitörlerden bilgin olsun.
Panelide iyi 8bit %100sRGB panel
Detaylı bilgilere burdan bakabilirsiniz.

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
İsrafil can

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Mert
Hocam bunlarda taksit nasıl oluyor? Baktımda göremedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aoc 2k çözünürlük

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
İsrafil can

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Yakup Bolat
Hocam bunlarda taksit nasıl oluyor? Baktımda göremedim.

Aoc 2k çözünürlük
Taksit seçenekleri ürün altında yaziyor. Vade farksız 6 taksit yanlış hatırlamıyorsam.

şunu atcaktım hocam sorry
Lg hocam diğerleri fiyatını hak etmiyor.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Selim
Hocam aynı monitörden 2. bir tane alırsam aradaki fark sadece 400tl, bu monitörün renkler vs aynıysa G24F 2 tercih ederim, daha iyiyse 1. ekran yapmayı düşünebilirim, tepki hızı da daha iyi zaten. Renkler konusunda bilgin var mı?
Ben de aynı şekil ya g24f2 renkleri canlılığı parlaklığı çok güzel. Bunu alsam pişman olur muyum diye düşünüyorum.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Valla hocam 2 saat felan kullandım arkadaşa almıştım. Gayet hoş çok hoşuma gitmişti. Kendi kullandığım monitörde Dell'in 27g24hs miydi ne öle bişey. Ondan ona geçtim fark bile olmadı iyiydi yani.

Top Bottom