Neler Yeni

Çözüldü✓ LG 24GN600-B Monitörü Nasıl ? AlınaBilir Mi ?

MrPatates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ahmet Efe Şimşek
Bütçe
3500
Merhaba şuanki monitörümden hiç memnun değilim kendisi Phılipsin 170C modeli eski bir model kendime monitör bakıyodum bunu gördüm sizce alınır mı? veya başka bir muadili varmı

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Alınır, kendim kullanıyorum gayet kaliteli ve güzel özellikleri olan monitör. Tek eksisi pivot özelliği olmaması arkayada yaslanmıyor. Onun dışında gayet güzel. 3500 TL bütçeye indirimlerden daha iyi bir şey bulunabilir.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Merhaba şuanki monitörümden hiç memnun değilim kendisi Phılipsin 170C modeli eski bir model kendime monitör bakıyodum bunu gördüm sizce alınır mı? veya başka bir muadili varmı
ben şuan bu monitörü kullanıyorum ve gayet memnunum hocam ama tek sıkıntısı eğer masanız değilse sallanabiliyor yani bu monitörü almayı düşünüyorsanız sağlam bir masanızın olması lazım yoksa hafif sallanmalar oluyor. (bu arada ben 1 yıl önce 1400 TL'ye almıştım vay be)

MrPatates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ahmet Efe Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır, kendim kullanıyorum gayet kaliteli ve güzel özellikleri olan monitör. Tek eksisi pivot özelliği olmaması arkayada yaslanmıyor. Onun dışında gayet güzel. 3500 TL bütçeye indirimlerden daha iyi bir şey bulunabilir.
1 ay sonra falan alıcağım simdiden araştırmaya başladım en uygun bunu buldum kendime göre
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben şuan bu monitörü kullanıyorum ve gayet memnunum hocam ama tek sıkıntısı eğer masanız değilse sallanabiliyor yani bu monitörü almayı düşünüyorsanız sağlam bir masanızın olması lazım yoksa hafif sallanmalar oluyor. (bu arada ben 1 yıl önce 1400 TL'ye almıştım vay be)
masam sağlam bir ölü pixel veya ghosting çıkarmı

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Aynı şekil bende 1400 TL'ye almıştım çok arttı fiyatı

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
1 ay sonra falan alıcağım simdiden araştırmaya başladım en uygun bunu buldum kendime göre
Mesaj otomatik birleştirildi:

masam sağlam bir ölü pixel veya ghosting çıkarmı
hocam bende dediğiniz sorunlar çıkmadı ama ben 1 yıl önce alırken baya sorun yaşayan insan görmüştüm ama bende çıkmadı yani 1 yıl içinde belki o sorunu halletmişlerdir eğer halletmedilerse de biraz şansa bağlı sanırım ama nerden aldıgınız da önemli tabi eğer iyi bir yerden alırsanız o tarz sıkıntılar çıktığı zaman fln iade etme anlamında sıkıntı pek yaşamazsınız

MrPatates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ahmet Efe Şimşek
hocam bende dediğiniz sorunlar çıkmadı ama ben 1 yıl önce alırken baya sorun yaşayan insan görmüştüm ama bende çıkmadı yani 1 yıl içinde belki o sorunu halletmişlerdir eğer halletmedilerse de biraz şansa bağlı sanırım ama nerden aldıgınız da önemli tabi eğer iyi bir yerden alırsanız o tarz sıkıntılar çıktığı zaman fln iade etme anlamında sıkıntı pek yaşamazsınız
çok sağol ilk başta 24gn650b bakıyodum bunun pivot ve gsync lisi bu fiyatdaydı 5k olmuş alcağım zaman ucuzlarsa 650b alacağım

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
çok sağol ilk başta 24gn650b bakıyodum bunun pivot ve gsync lisi bu fiyatdaydı 5k olmuş alcağım zaman ucuzlarsa 650b alacağım
eğer fiyatları yakın olursa bende 650b almanızı tavsiye ederim ama aradaki tek fark pivot diye biliyorum

MrPatates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ahmet Efe Şimşek
eğer fiyatları yakın olursa bende 650b almanızı tavsiye ederim ama aradaki tek fark pivot diye biliyorum
bildiğime göre bide g-sync geliyor bide hdr 10 desteği diye biliyorum hemde portları güncel hdmi 2.0 ve dp 1.4 kullanıyor

Arion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yunus Emre Güney
Instagram
emre.gse
Twitter
emregse

ben bunu buldum 27 '' IPS panel aynısının 27 inç olanı bence lg'den daha iyi bir marka AOC monitör olarak ama yine de sana kalmış kral

MrPatates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ahmet Efe Şimşek

ben bunu buldum 27 '' IPS panel aynısının 27 inç olanı bence lg'den daha iyi bir marka AOC monitör olarak ama yine de sana kalmış kral
27 inç masama sığımıyor ya 24 anca sığıyor

KnithsSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan
Merhaba bu monitör dışında sana 2 monitör daha önermek isterim;
1. Monitör:Samsung Odyssey G3 LF27G35TFWMXUF 27'' Pivot özelliği var diye biliyorum. (Amazonda 2.5kya düşmüş diye biliyorum)

2.monitör ise acerin Acer Nitro VG271P 27" 144Hz 1ms monitörü şu an kalite olarak bence acerin bu modeli diğer monitörlere kıyasla daha iyi.
https://www.hepsiburada.com/acer-ni...d-gaming-monitor-um-hv1ee-p04-pm-HB00000N6K96

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Birde amazonda satılıyor yenür omega 5 hemen çekebilirsin. iyi monitördür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,740
Üyeler
163,712
Son üye
efefiber