ben şuan bu monitörü kullanıyorum ve gayet memnunum hocam ama tek sıkıntısı eğer masanız değilse sallanabiliyor yani bu monitörü almayı düşünüyorsanız sağlam bir masanızın olması lazım yoksa hafif sallanmalar oluyor. (bu arada ben 1 yıl önce 1400 TL'ye almıştım vay be)Merhaba şuanki monitörümden hiç memnun değilim kendisi Phılipsin 170C modeli eski bir model kendime monitör bakıyodum bunu gördüm sizce alınır mı? veya başka bir muadili varmı
1 ay sonra falan alıcağım simdiden araştırmaya başladım en uygun bunu buldum kendime göreAlınır, kendim kullanıyorum gayet kaliteli ve güzel özellikleri olan monitör. Tek eksisi pivot özelliği olmaması arkayada yaslanmıyor. Onun dışında gayet güzel. 3500 TL bütçeye indirimlerden daha iyi bir şey bulunabilir.
masam sağlam bir ölü pixel veya ghosting çıkarmıben şuan bu monitörü kullanıyorum ve gayet memnunum hocam ama tek sıkıntısı eğer masanız değilse sallanabiliyor yani bu monitörü almayı düşünüyorsanız sağlam bir masanızın olması lazım yoksa hafif sallanmalar oluyor. (bu arada ben 1 yıl önce 1400 TL'ye almıştım vay be)
Aynı şekil bende 1400 TL'ye almıştım çok arttı fiyatıben şuan bu monitörü kullanıyorum ve gayet memnunum hocam ama tek sıkıntısı eğer masanız değilse sallanabiliyor yani bu monitörü almayı düşünüyorsanız sağlam bir masanızın olması lazım yoksa hafif sallanmalar oluyor. (bu arada ben 1 yıl önce 1400 TL'ye almıştım vay be)
hocam bende dediğiniz sorunlar çıkmadı ama ben 1 yıl önce alırken baya sorun yaşayan insan görmüştüm ama bende çıkmadı yani 1 yıl içinde belki o sorunu halletmişlerdir eğer halletmedilerse de biraz şansa bağlı sanırım ama nerden aldıgınız da önemli tabi eğer iyi bir yerden alırsanız o tarz sıkıntılar çıktığı zaman fln iade etme anlamında sıkıntı pek yaşamazsınız1 ay sonra falan alıcağım simdiden araştırmaya başladım en uygun bunu buldum kendime göre
Mesaj otomatik birleştirildi:
masam sağlam bir ölü pixel veya ghosting çıkarmı
çok sağol ilk başta 24gn650b bakıyodum bunun pivot ve gsync lisi bu fiyatdaydı 5k olmuş alcağım zaman ucuzlarsa 650b alacağımhocam bende dediğiniz sorunlar çıkmadı ama ben 1 yıl önce alırken baya sorun yaşayan insan görmüştüm ama bende çıkmadı yani 1 yıl içinde belki o sorunu halletmişlerdir eğer halletmedilerse de biraz şansa bağlı sanırım ama nerden aldıgınız da önemli tabi eğer iyi bir yerden alırsanız o tarz sıkıntılar çıktığı zaman fln iade etme anlamında sıkıntı pek yaşamazsınız
eğer fiyatları yakın olursa bende 650b almanızı tavsiye ederim ama aradaki tek fark pivot diye biliyorumçok sağol ilk başta 24gn650b bakıyodum bunun pivot ve gsync lisi bu fiyatdaydı 5k olmuş alcağım zaman ucuzlarsa 650b alacağım
bildiğime göre bide g-sync geliyor bide hdr 10 desteği diye biliyorum hemde portları güncel hdmi 2.0 ve dp 1.4 kullanıyoreğer fiyatları yakın olursa bende 650b almanızı tavsiye ederim ama aradaki tek fark pivot diye biliyorum
27 inç masama sığımıyor ya 24 anca sığıyorMonitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
ben bunu buldum 27 '' IPS panel aynısının 27 inç olanı bence lg'den daha iyi bir marka AOC monitör olarak ama yine de sana kalmış kral
Merhaba bu monitör dışında sana 2 monitör daha önermek isterim;Merhaba şuanki monitörümden hiç memnun değilim kendisi Phılipsin 170C modeli eski bir model kendime monitör bakıyodum bunu gördüm sizce alınır mı? veya başka bir muadili varmı