Merhaba şuanki monitörümden hiç memnun değilim kendisi Phılipsin 170C modeli eski bir model kendime monitör bakıyodum bunu gördüm sizce alınır mı? veya başka bir muadili varm
o zaman konu açmanız daha iyi. o zamana daha ucuza daha kaliteli monitörler çıkabilir.şuan almıyacam ağustosda alacağım prime indirimlerini maalesef kaçırıcağım
şimdiden araştırmamı yapıyorum kullanıcılar ne gibi bir sorun yaşamış diye hepsini toplayınca karar verip alacağımo zaman konu açmanız daha iyi. o zamana daha ucuza daha kaliteli monitörler çıkabilir.
ama çok ölü pixel yorumu var kankaMerhaba bu monitör dışında sana 2 monitör daha önermek isterim;
1. Monitör:Samsung Odyssey G3 LF27G35TFWMXUF 27'' Pivot özelliği var diye biliyorum. (Amazonda 2.5kya düşmüş diye biliyorum)
2.monitör ise acerin Acer Nitro VG271P 27" 144Hz 1ms monitörü şu an kalite olarak bence acerin bu modeli diğer monitörlere kıyasla daha iyi.
https://www.hepsiburada.com/acer-ni...d-gaming-monitor-um-hv1ee-p04-pm-HB00000N6K96
27 inç masama sığımıyor ya 24 anca sığıyor
MSI Optix G241 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD IPS Oyuncu MonitörMerhaba şuanki monitörümden hiç memnun değilim kendisi Phılipsin 170C modeli eski bir model kendime monitör bakıyodum bunu gördüm sizce alınır mı? veya başka bir muadili varmı
Youtubeda alanları izlediğimde pek bi sorun çıkmadıklarını söylüyorlar ama bilmiyorum şans işi biraz o.ama çok ölü pixel yorumu var kanka
bir tane tanıdığım asus tuf gamingden monitör alma önermiyolar diyor o yüzden onlara hiç bakmıyordum alcaksan lg veya gigabyte al diyo gigabyte a bütçem yetmiyor o yüzden lg baktım çoğunlukla ve şuan en uygunlardan biri olabilir 24gn 600 b hem bide bu monitör daha ucuz 3096 tlMtlSI Optix G241 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD IPS Oyuncu Monitör
Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8” 1ms 165Hz
24" aralığında bunları önerebilirim. İyi forumlar iyi geceler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Youtubeda alanları izlediğimde pek bi sorun çıkmadıklarını söylüyorlar ama bilmiyorum şans işi biraz o.
Senin tercihine kalmış bir şey istediğini alabilirsin ben pek sorunlarının olduğunu duymadım. Lg ler güzel oluyor ama benim pek içime sinmiyor nedense . İyi geceler iyi forumlar inşallah alacağın monitör seni uzun zaman götürür.bir tane tanıdığım asus tuf gamingden monitör alma önermiyolar diyor o yüzden onlara hiç bakmıyordum alcaksan lg veya gigabyte al diyo gigabyte a bütçem yetmiyor o yüzden lg baktım çoğunlukla ve şuan en uygunlardan biri olabilir 24gn 600 b hem bide bu monitör daha ucuz 3096 TL
Ekran kartın ne ?Merhaba şuanki monitörümden hiç memnun değilim kendisi Phılipsin 170C modeli eski bir model kendime monitör bakıyodum bunu gördüm sizce alınır mı? veya başka bir muadili varmı
https://www.epey.com/monitor/acer-predator-xb253qgpbmiiprzx.html ben olsam bunu alırım pivot da var yukarı aşağı SRGB 99 yani iyiGTX 1660 Süper
Mesaj otomatik birleştirildi:
acaba neden sordunuz
bütçemi aşıyor ve o kadar arttıramıyorumhttps://www.epey.com/monitor/acer-predator-xb253qgpbmiiprzx.html ben olsam bunu alırım pivot da var yukarı aşağı SRGB 99 yani iyi