Hangi Monitörü Almalıyım ? Asus VG249QL3A Mı ? LG Ultragear 24GS65F-B Mi ?

Emirkanyvs

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,222
Herkese hayırlı günler. Arkadaşıma monitör alıcaz. Normalde aklımda ki model AOC 24G4X'di ama forumda biraz tiskindirdiler o modelden. Bende bu iki monitörü önerdim arkadaşıma, sizinde yorumunuzu merak ettim. Satıcılar nasıldır, monitörler nasıldır ? Yardımcı olursanız, yorum da bulunursanız sevinirim saygılar.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2k aldırmak geliyor içimden ama fazla bütçe çıkarmıyor. Sizce bu model nasıldır ? Önerebileceğiniz 2k model de varsa G-SYNC özellikli ve 8.600TL'yi geçmezse memnun olurum.

Son düzenleme:
Herkese hayırlı günler. Arkadaşıma monitör alıcaz. Normalde aklımda ki model AOC 24G4X'di ama forumda biraz tiskindirdiler o modelden. Bende bu iki monitörü önerdim arkadaşıma, sizinde yorumunuzu merak ettim. Satıcılar nasıldır, monitörler nasıldır ? Yardımcı olursanız, yorum da bulunursanız sevinirim saygılar.

2k aldırmak geliyor içimden ama fazla bütçe çıkarmıyor. Sizce bu model nasıldır ? Önerebileceğiniz 2k model de varsa G-SYNC özellikli ve 8.600TL'yi geçmezse memnun olurum.

LG güzel onun dışında o 2k monitörü gram tavsiye etmem

Benim gönlümde LG'den yana. Yorumun için teşekkürler dostum.

Son düzenleme:

asusun o modelinden kaç her forumda 3-4 tane "180hzye aldıgımda parazitleniyor" hatasını gördüm dün aynı monitörü vatandan aldım akşamına çalıştırdım ve 180hz'de aynı sorunu alıyorum ekran yatay şekilde parazitleniyor 165hz'de sorun yok.
Bazı forumlarda sorun DisplayPorttan kaynaklandığını söylüyorlar ama çözemedim daha

Bilgi için teşekkürler dostum.

Geri