Neler Yeni

LG 24GN600-B Nasıldır?

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Hocam asus tuf markası bana pek güven vermiyor ya.

Aslında markanın öveni çok hocam ama bilemedim
Elektronik biraz şans işi tabii ki daha önce dell kullanıyordum renkleri çok iyiydi şimdi amazon kampanyasından 27inç Asus aldım onu kullanıyorum memnunum. Benimki biraz şansızlık oldu tabii ki bu diğerlerinde olacak diye bir şey yok internetten alın bişey olursa iade hakkınız oluyor

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
LG monitörlerin alayı iyidir. Fiyatına bişey diyemicem. Asusun tuf denilen dandik serisinden iyidir.

koskax

80+
Elektronik biraz şans işi tabii ki daha önce dell kullanıyordum renkleri çok iyiydi şimdi amazon kampanyasından 27inç Asus aldım onu kullanıyorum memnunum. Benimki biraz şansızlık oldu tabii ki bu diğerlerinde olacak diye bir şey yok internetten alın bişey olursa iade hakkınız oluyor
Dell’in hangi markası hocam? G2422HS markası çok övülüyordu. LG ile arasında kaldım Dell’e 200 tl zam geldi LG indirime girdi 500tl fark oluştu aralarında bende LG alayım dedim pek bir fark yoktur diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

LG monitörlerin alayı iyidir. Fiyatına bişey diyemicem. Asusun tuf denilen dandik serisinden iyidir.
Hocam ilkokula giderken ailem almıştı LG Flatron 75hz hala kullanıyorum bir kere tamir ettirdim o kadar. 144 hz ye geçmek istedim yeni kasa aldığım için yoksa kullansam hala kullanırım yani.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Dell’in hangi markası hocam? G2422HS markası çok övülüyordu. LG ile arasında kaldım Dell’e 200 TL zam geldi LG indirime girdi 500tl fark oluştu aralarında bende LG alayım dedim pek bir fark yoktur diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ilkokula giderken ailem almıştı LG Flatron 75hz hala kullanıyorum bir kere tamir ettirdim o kadar. 144 hz ye geçmek istedim yeni kasa aldığım için yoksa kullansam hala kullanırım yani.
Dellin 75 hz olan bir modeliydi S2421hn modeliydi memnundum dell de garanti olarakta çok iyiler diye biliyorum. Lg de güzel hocam kafanız karışmasın

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
@Letrion Hocam şu ayarları sana sorayım dedim. FreeSync, Motion Blur ve Response Time ayarları ne olmalı?
Ben böyle kullanıyorum öneririm

Free Sync Basic
Motion Blur Kapalı
Response Time Faster kullanıyorum.

Hikayeli oyunlar oynuyorsan Free Sync Extended yapabilirsin.

koskax

80+
Ben böyle kullanıyorum öneririm

Free Sync Basic
Motion Blur Kapalı
Response Time Faster kullanıyorum.

Hikayeli oyunlar oynuyorsan Free Sync Extended yapabilirsin.
Motion Blur kapalıyken mi daha net görüntü alıyoruz açıkken mi hocam anlayamadım o olayı oyun oynarken kapalı şekilde bulanıklık gidiyor ama ufo testinde açınca net bir görüntü oluyor. Birde Faster yapmak görüntüyü bozuyor Fast kullanın falan yazmışlar bazı yerlerde ama kendimize göre ayarlarız onu en kötü.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Motion Blur kapalıyken mi daha net görüntü alıyoruz açıkken mi hocam anlayamadım o olayı oyun oynarken kapalı şekilde bulanıklık gidiyor ama ufo testinde açınca net bir görüntü oluyor. Birde Faster yapmak görüntüyü bozuyor Fast kullanın falan yazmışlar bazı yerlerde ama kendimize göre ayarlarız onu en kötü.
Kendine göre ayarla hocam böyle rahat geliyor bana o yüzden böyle kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,991
Üyeler
164,226
Son üye
apoairly
Top Bottom