ikinci el aliyormusun?Bu monitörler bu paraya alınır mı? Renkleri vs. Nasıldır
LG 24GN60R 144 Hz: 3000 TL
Lenovo G24-20: 4000 TL
Apo'nun attığı ikinci el ilanlarındaki fiyatlar zaten bunlar yani büyük ihtimalleikinci el aliyormusun?
Özellik olarak neredeyse aynılar farkalr Lenovodo overclock ile 165hz ye çıkılabilir(tavsiye etmem) ikinciside Lenovo monitörde contrast daha iyi(1000:1 > 700:1) Lenovo wled yani daha parlak ve daha az enerji tüketiyormuş LG ise ips yani renkleri bi tık daha iyi olucaktır. ikiside gayet iyi monitörler arada 1000TL fiyat farkı var kontrast çok önemli değilse daha ucuza lg alınabilir ben olsam lenovo alırdımApo'nun attığı ikinci el ilanlarındaki fiyatlar zaten bunlar yani büyük ihtimalle
Benim bildiğim Lenovoda coil whine var bildiğimiz coil whine, 120hz i geçince ses oluyormuş çok duydum ama şahit olmadım alacak kişi bunu da araştırsınÖzellik olarak neredeyse aynılar farkalr Lenovodo overclock ile 165hz ye çıkılabilir(tavsiye etmem) ikinciside Lenovo monitörde contrast daha iyi(1000:1 > 700:1) Lenovo wled yani daha parlak ve daha az enerji tüketiyormuş LG ise ips yani renkleri bi tık daha iyi olucaktır. ikiside gayet iyi monitörler arada 1000TL fiyat farkı var kontrast çok önemli değilse daha ucuza lg alınabilir ben olsam lenovo alırdım
Bu monitörler bu paraya alınır mı? Renkleri vs. Nasıldır
Bu monitörler bu paraya alınır mı? Renkleri vs. Nasıldır
Masanın linkini atabilir misin? + ne kadara aldın?Hocam buraya atiyorum bu arada hersey icin xok tesekkurbederim
Alirken indirimdeydiMasanın linkini atabilir misin? + ne kadara aldın?
Rgbleri huba ve anakarta başladıysan Çalışması lazımdı bilmiyorum konu açarsan iyi olurHocam buraya atiyorum bu arada hersey icin xok tesekkurbederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klavye ram rgb ayarlayabiliyorum kasa rgb si icin ne yapmam lazim
Soutucu ve kasa fanini rgb ye değil argb ye baglamistim
Ana kart ile ilgili bir seymi yuklicem
Yaptim oda resekkurler ekran kartinin rengini ayarlayamiyom cunku onun rgb sini takmadim ama ne biliyim kasa hoş gerek duymadimRgbleri huba ve anakarta başladıysan Çalışması lazımdı bilmiyorum konu açarsan iyi olur
Olur abim eve geceyim aksam atarim mor tutkunuyum diye morRGB açık resimde atar mısın