Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
Güzel gibi görünüyor. Ips fln güzel duruyor.
En korktuğum konu buydu. Ayaklar kalın bayağı zaten. Klavyeyi monitör önünde düz kullanıyordum TUF VG24VQ ayaklar inanılmaz güzeldi mesela. AOC C24G2U'da da V tarzı ayak var ama kalın değil. Acaba bu LG gibi zor mu olur AOC'de klavye ve mouse kullanımı?Gayet güzel monitör ben 1800e almıştım ama FPS oyunu oynayıp monitöre yakın duran arkadaşlar başka monitöre baksın. Ayakları çok büyük olduğu için monitöre yakınlaşamıyorsun klavye mouse çarpıyor,yakınlaşmak için mouse masanın sağına alıp klavyeyi de çapraz vs koyman lazım ki anca o şekilde yakınlaşıyorsun onda da pivot olmasına rağmen tam aşağıya inmiyor bi 10cm falan yukarda monitör bunlara dikkat edin.
Ben konuyu açarken başka ürün vardı, konu açıldıktan sonra değişmişReklamları engellemeseniz forumun hemen sağında var ilgili ürün zaten
Hocam konudan bağımsız referanslar-3 diyor sizin referanslarınız mı bunlar ?Reklamları engellemeseniz forumun hemen sağında var ilgili ürün zaten
Deneme yaparken kalmış.Hocam konudan bağımsız referanslar-3 diyor sizin referanslarınız mı bunlar ?
Çok iyi fiyat.İtopya günün fırsatlarında indirimde, fiyatı çok uygun.
LG 23.8" 24GN650-B 144Hz 1ms 2xHDMI DP HDR10 IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
LG 23.8" 24GN650-B 144Hz 1ms 2xHDMI DP HDR10 IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24GN650-B ITOPYA'da.www.itopya.com
Hocam peki MAG 245R mı AOC C24G2U MU? CS GO ve üst seviye hikayeli oyunlar oynuyorum yanında film-dizi izliyorum.Mükemmel bir monitör değil, giriş seviye. Gözünüzde pek büyütmeyin. Rakiplerinden pek farkı yok. Fiyatı ise güzel sayılır fakat benim tercihim olmazdı.
Bu monitör için ayağı çok gereksiz büyük maalesef ekran boyu kadar nerdeyse v ayak yapmışlar ve çok öne geldiği için düz klavye ve mouse kullanamıyorun ve tam aşağı inmediği için monitör yukarda kalıyor yakınlaşmak için mouse sağda uzak yere koyuyorsun klavye çapraz koyuyorsun yine tam yakınlaşma olmuyor olsa bile oyun koltuğun varsa bu sefer onun boyun desteği artısı olmuyor öne çıktığın için. Keşke benq nun 144hz oyun için monitörünü alıp geçseydim diyorum. 8 yıllık tn panel monitörüm var görüntü kalitesi olarak öyle uçurum fark yok sadece IPS panel avantajı olarak perde açık denediğimde güneş ışığında oldukça başarılı.En korktuğum konu buydu. Ayaklar kalın bayağı zaten. Klavyeyi monitör önünde düz kullanıyordum TUF VG24VQ ayaklar inanılmaz güzeldi mesela. AOC C24G2U'da da V tarzı ayak var ama kalın değil. Acaba bu LG gibi zor mu olur AOC'de klavye ve mouse kullanımı?