NightStop
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
2. ekran olarak by monitörü almayı düşünüyorum, 2. ekran olacağı için hz ve ms değerleri önemli değil sizce alınır mı?
1 saniye dostum2. ekran olarak by monitörü almayı düşünüyorum, 2. ekran olacağı için hz ve ms değerleri önemli değil sizce alınır mı?
https://www.itopya.com/viewsonic-24...ms-hdmi-dp-tn-fhd-freesync-gaming-monitor_u34 aynı fiyat buyur2. ekran olarak by monitörü almayı düşünüyorum, 2. ekran olacağı için hz ve ms değerleri önemli değil sizce alınır mı?
2. monitör içinse alınabilir ama daha 2 gün önce 2300tl'ye lg 144hz 1ms ıps satıldı.2. ekran olarak by monitörü almayı düşünüyorum, 2. ekran olacağı için hz ve ms değerleri önemli değil sizce alınır mı?
TN panel ama bu, tn kötüydü diye biliyorum1 saniye dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.itopya.com/viewsonic-24...ms-hdmi-dp-tn-fhd-freesync-gaming-monitor_u34 aynı fiyat buyur
2 gün önce ama işte geçmiş artık2. monitör içinse alınabilir ama daha 2 gün önce 2300tl'ye lg 144hz 1ms ıps satıldı.
evet ama zaten 2. monitor olarak alıyorsun tnin sadece kenar renkleri kotu oluyor ve okadar da kotu degilTN panel ama bu, tn kötüydü diye biliyorum
2 gün önce ama işte geçmiş artık![]()
yani 2.elden 1500tl'ye falan bulursun bunu.TN panel ama bu, tn kötüydü diye biliyorum
2 gün önce ama işte geçmiş artık![]()
tn alınmaz hocam va olsa belki deevet ama zaten 2. monitor olarak alıyorsun tnin sadece kenar renkleri kotu oluyor ve okadar da kotu degil
Bu benim attığımda displayport yokmuş ana monitörümü displayportlu kullanıyorum şu an bu bir sorun teşkil ediyor mu? bağlarken vsevet ama zaten 2. monitor olarak alıyorsun tnin sadece kenar renkleri kotu oluyor ve okadar da kotu degil
sıfır takıntım yok zaten 2. ekran olacağı için çok umursamıyorum sadece görününtü kaliteli ana monitörle aynı olsun bir de ince kenar olsun kafi benim için, 2. elde de çok güvenemiyorum monitör hassas alet sonuçtayani 2.elden 1500tl'ye falan bulursun bunu.
Sıfır takıntın yoksa öyle al.
tn alınmaz hocam va olsa belki de
yok diye biliyorumBu benim attığımda displayport yokmuş ana monitörümü displayportlu kullanıyorum şu an bu bir sorun teşkil ediyor mu? bağlarken vs
sıfır takıntım yok zaten 2. ekran olacağı için çok umursamıyorum sadece görününtü kaliteli ana monitörle aynı olsun bir de ince kenar olsun kafi benim için, 2. elde de çok güvenemiyorum monitör hassas alet sonuçta
hocam tn kullandım bu kadar kotu degilyani 2.elden 1500tl'ye falan bulursun bunu.
Sıfır takıntın yoksa öyle al.
tn alınmaz hocam va olsa belki de
Alınmaz.2. ekran olarak by monitörü almayı düşünüyorum, 2. ekran olacağı için hz ve ms değerleri önemli değil sizce alınır mı?
ilanlara bir bak;Bu benim attığımda displayport yokmuş ana monitörümü displayportlu kullanıyorum şu an bu bir sorun teşkil ediyor mu? bağlarken vs
sıfır takıntım yok zaten 2. ekran olacağı için çok umursamıyorum sadece görününtü kaliteli ana monitörle aynı olsun bir de ince kenar olsun kafi benim için, 2. elde de çok güvenemiyorum monitör hassas alet sonuçta
bende hem tn hem va hem ips kullandım Tn panel bedavaya versen gider ips alırım. Gözlerimi seviyorum.yok diye biliyorum
hocam tn kullandım bu kadar kotu degil
Bi bakayım Hocam teşekkürlerilanlara bir bak;
LED & LCD Monitör Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
LED & LCD Monitör Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
LED & LCD Monitör Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
İkinci El ve Sıfır Bilgisayar Monitörleri sahibinden.com'da
En ucuz LED & LCD Monitör ikinci el ve sıfır bilgisayar monitörleri GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
bende hem tn hem va hem ips kullandım Tn panel bedavaya versen gider ips alırım. Gözlerimi seviyorum.