Neler Yeni

LG 27GL63T monitörüm ne kadar eder?

Shaco

80+ Bronze
konusma oğlan sen de evde otur valorant oyna sabahlara kadar hayatsız velet
Mesaj otomatik birleştirildi:

abartılı derken knk
2 cevap arasında ki ruh hali değişimi beni mahvetti kahkaha attım

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Furkan Koç
Ordan oturup yazmakla olmaz aslan parçası sen sütünü iç okulunu oku sonra burda artistlik yap ikinci el malzemeyi sıfır fiyatına mi satacan bir zeki sensin değil mi cahil evlat

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Arkadaşlar bu monitöre sahibim daha alalı 2 ay oldu fakat üniversiteyi kazandığım için satmak zorundayım. 2. elde fiyatı ne kadar eder kutusu faturası hatta üstündeki jelatinler dahi duruyor hiç bir sorunu yok. En az 4.5k falan eder mi bu da sıfır en ucuz fiyatı şuan ki.

4200-4300 fiyata koyardım. Son olarak 4000 yapardım.

En İyi Cevap
3
4500 eder !!!!!!
Ek olarak arkadaşlar sizinle dalga geçmiş hocam, 27 inc 144hz 1 ms ips monitörler sıfır olarak ortalama 3500-4000 bandında bulunabilirken sizin ikinci el monitörünüz bu kadar yapmaz. Ürün sizi istediğiniz fiyata koyabilirsiniz ancak satılmayacaktır. Tabii bu benim düşüncem monitörün göremediğim bir özelliğinden dolayı ekstra bir değeri var ise bilmemem.

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Ordan oturup yazmakla olmaz aslan parçası sen sütünü iç okulunu oku sonra burda artistlik yap ikinci el malzemeyi sıfır fiyatına mi satacan bir zeki sensin değil mi cahil evlat
knk sıfırının fiyatını da yazdım bak oraya şaka mısın sen yürü işine bak knk hadi

Ek olarak arkadaşlar sizinle dalga geçmiş hocam, 27 inc 144hz 1 ms ips monitörler sıfır olarak ortalama 3500-4000 bandında bulunabilirken sizin ikinci el monitörünüz bu kadar yapmaz. Ürün sizi istediğiniz fiyata koyabilirsiniz ancak satılmayacaktır. Tabii bu benim düşüncem monitörün göremediğim bir özelliğinden dolayı ekstra bir değeri var ise bilmemem.
o zaman 4k veren arkadaşa vereyim mi yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Furkan Koç
Yürü be kardeşim işte şu yekha isminde ki evlâd a gösterdin 😅

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut

Arkadaşlar bu monitöre sahibim daha alalı 2 ay oldu fakat üniversiteyi kazandığım için satmak zorundayım. 2. elde fiyatı ne kadar eder kutusu faturası hatta üstündeki jelatinler dahi duruyor hiç bir sorunu yok. En az 4.5k falan eder mi bu da sıfır en ucuz fiyatı şuan ki.

4500 çok hocam 4 bin e alan varsa verin bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Furkan Koç
En İyi Cevap
3
knk sıfırının fiyatını da yazdım bak oraya şaka mısın sen yürü işine bak knk hadi

o zaman 4k veren arkadaşa vereyim mi yani
4K veren enayi var ise kaçırmayın :D. Ek olarak ben daha 2 hafta önce 240hz 0.5 ms ips monitör aldım 5k ya. İkinci el olarak satsam ben 4500e satarım :D. Ki dediğim gibi 3500e bile satsanız bence yüksek. Siz monitörü kaça aldınız bu arada?

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
4500 çok hocam 4 bin e alan varsa verin bence
teşekkürler hocam öyle yapayım o zaman

4K veren enayi var ise kaçırmayın :D. Ek olarak ben daha 2 hafta önce 240hz 0.5 ms ips monitör aldım 5k ya ikinci el olarak satsam ben 4500e satarım :D. Ki dediğim gibi 3500e bile satsanız bence yüksek. Siz monitörü kaça aldınız bu arada?
hocam 2 ay önce 3bine almıştım

Ağzı olan konuşuyor işte fiyat söyleyince de karı gibi ağlıyorlar
boş yapma knk her şeyin en iyisini sen biliyon tamam sabahlara kadar hayatsız gibi oyun oynayın siz ben okulumu okurum :D:D

Top Bottom