Neler Yeni

LG 2K 165HZ IPS monitör 4000TL ye alınır mı

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Eren n
LG 27GR75Q-B ürünün kodu
165hz
2k
ips panel

sizce bu monitör ikinci el alınır mı ölü piksel vb hiç bir sorunu yokmuş fiyat olarak 4k da anlaştık

Tokia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ahmet Şahin
Hocam monitör iyi fakat ölü pixel falan olmamasına rağmen 2 katı az fiyat vermesi biraz saçma geldi bana alacağınız yer güvenilir ise alın.

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Eren n
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam monitör iyi fakat ölü pixel falan olmamasına rağmen 2 katı az fiyat vermesi biraz saçma geldi bana alacağınız yer güvenilir ise alın.
dolap üzerinden alacağım bazıları parlaklığı düşük falan demiş ama bu fiyata da kaçırmak istemiyorum

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,605
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Fiyatı çok uygun ama şüphelendirici de aynı zamanda, güveniyosan al.

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Eren n

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
O fiyata hemen hemen imkansız kutusuz garantili benzer bir modelini 6500 den sattım iki ay önce . Umarım bir dolandırıcılık dönmez. Ürünü aldıktan sonra video kaydı ile açmanızı tavsiye ederim mümkünse kargocuyla beraber açmanızı ve bir yandanda video kaydı aldırmanızı . Çok fazla dolandırıcılık yöntemi bulunuyor maalesef

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Eren n
O fiyata hemen hemen imkansız kutusuz garantili benzer bir modelini 6500 den sattım iki ay önce . Umarım bir dolandırıcılık dönmez. Ürünü aldıktan sonra video kaydı ile açmanızı tavsiye ederim mümkünse kargocuyla beraber açmanızı ve bir yandanda video kaydı aldırmanızı . Çok fazla dolandırıcılık yöntemi bulunuyor maalesef
elimde video olmasa bile dolap iade almaz mı beni sahibinden üzerinden dolandırmışlardı ürün çalışmıyor diye geri kargoladılar kabul etmedim parayı vermediler bu arada bu alacağım ürününde garantisi varmış vatan bilgisayardan alınmış 2023 te

gecen bı arkadas 20 k dolandırılımısdı
nasıl oldu olay

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
elimde video olmasa bile dolap iade almaz mı beni sahibinden üzerinden dolandırmışlardı ürün çalışmıyor diye geri kargoladılar kabul etmedim parayı vermediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl oldu olay
Satan kişi video alıyor kargoda ama sonra ürünü degistirip başka kargo veriyor kargoya alıcıya gidiyor alıcı kayıt almıyor . Dolaba bu kaydı sunuyor satıcı dolap satıcıyı haklı bulup ücreti veriyor . Yakın zamanda birebir şahit oldum

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Eren n
Satan kişi video alıyor kargoda ama sonra ürünü degistirip başka kargo veriyor kargoya alıcıya gidiyor alıcı kayıt almıyor . Dolaba bu kaydı sunuyor satıcı dolap satıcıyı haklı bulup ücreti veriyor . Yakın zamanda birebir şahit oldum
peki video kaydına alsam kargocu zile bastığından itibaren çeksem her şeyi problem yaşar mıyım yine

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
peki video kaydına alsam kargocu zile bastığından itibaren çeksem her şeyi problem yaşar mıyım yine
Sanmıyorum kargocuya ürünü kontrol edeceğim tutanak tutturacağım yanlış bir ürünse diyin . Kargocu durmak zorunda bırakıp gidemez . Gitmek isterse tutanak istiyorum demelisiniz . Genelde abicim sen yanlış dersen şubeye gel veya çok yoğunum diyecektir . İkna ederseniz hiç sorun yasamazsiniz

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Eren n
Sanmıyorum kargocuya ürünü kontrol edeceğim tutanak tutturacağım yanlış bir ürünse diyin . Kargocu durmak zorunda bırakıp gidemez . Gitmek isterse tutanak istiyorum demelisiniz . Genelde abicim sen yanlış dersen şubeye gel veya çok yoğunum diyecektir . İkna ederseniz hiç sorun yasamazsiniz
tamamdır çok teşekkürler kargocuyu bekletip kapıda açacağım paketi monitör çıkmazsa şahitsin ben monitör almıştım tutanak tutalım diyeceğim

Top Bottom