dolap üzerinden alacağım bazıları parlaklığı düşük falan demiş ama bu fiyata da kaçırmak istemiyorumHocam monitör iyi fakat ölü pixel falan olmamasına rağmen 2 katı az fiyat vermesi biraz saçma geldi bana alacağınız yer güvenilir ise alın.
dolapta cok dolandırıcılık donuyordolap üzerinden alacağım bazıları parlaklığı düşük falan demiş ama bu fiyata da kaçırmak istemiyorum
nasıl yani dolandırabilir mi beni sistem alıcıyı koruyor diye biliyordumdolapta cok dolandırıcılık donuyor
satıcıya değil ama dolaba güveniyorum dolap üzerinden aldımFiyatı çok uygun ama şüphelendirici de aynı zamanda, güveniyosan al.
gecen bı arkadas 20 k dolandırılımısdınasıl yani dolandırabilir mi beni sistem alıcıyı koruyor diye biliyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
satıcıya değil ama dolaba güveniyorum dolap üzerinden aldım
elimde video olmasa bile dolap iade almaz mı beni sahibinden üzerinden dolandırmışlardı ürün çalışmıyor diye geri kargoladılar kabul etmedim parayı vermediler bu arada bu alacağım ürününde garantisi varmış vatan bilgisayardan alınmış 2023 teO fiyata hemen hemen imkansız kutusuz garantili benzer bir modelini 6500 den sattım iki ay önce . Umarım bir dolandırıcılık dönmez. Ürünü aldıktan sonra video kaydı ile açmanızı tavsiye ederim mümkünse kargocuyla beraber açmanızı ve bir yandanda video kaydı aldırmanızı . Çok fazla dolandırıcılık yöntemi bulunuyor maalesef
nasıl oldu olaygecen bı arkadas 20 k dolandırılımısdı
Satan kişi video alıyor kargoda ama sonra ürünü degistirip başka kargo veriyor kargoya alıcıya gidiyor alıcı kayıt almıyor . Dolaba bu kaydı sunuyor satıcı dolap satıcıyı haklı bulup ücreti veriyor . Yakın zamanda birebir şahit oldumelimde video olmasa bile dolap iade almaz mı beni sahibinden üzerinden dolandırmışlardı ürün çalışmıyor diye geri kargoladılar kabul etmedim parayı vermediler
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl oldu olay
peki video kaydına alsam kargocu zile bastığından itibaren çeksem her şeyi problem yaşar mıyım yineSatan kişi video alıyor kargoda ama sonra ürünü degistirip başka kargo veriyor kargoya alıcıya gidiyor alıcı kayıt almıyor . Dolaba bu kaydı sunuyor satıcı dolap satıcıyı haklı bulup ücreti veriyor . Yakın zamanda birebir şahit oldum
Sanmıyorum kargocuya ürünü kontrol edeceğim tutanak tutturacağım yanlış bir ürünse diyin . Kargocu durmak zorunda bırakıp gidemez . Gitmek isterse tutanak istiyorum demelisiniz . Genelde abicim sen yanlış dersen şubeye gel veya çok yoğunum diyecektir . İkna ederseniz hiç sorun yasamazsinizpeki video kaydına alsam kargocu zile bastığından itibaren çeksem her şeyi problem yaşar mıyım yine
tamamdır çok teşekkürler kargocuyu bekletip kapıda açacağım paketi monitör çıkmazsa şahitsin ben monitör almıştım tutanak tutalım diyeceğimSanmıyorum kargocuya ürünü kontrol edeceğim tutanak tutturacağım yanlış bir ürünse diyin . Kargocu durmak zorunda bırakıp gidemez . Gitmek isterse tutanak istiyorum demelisiniz . Genelde abicim sen yanlış dersen şubeye gel veya çok yoğunum diyecektir . İkna ederseniz hiç sorun yasamazsiniz