LG artık G serisi telefonları üretmeyecek.

Şu LG nin telefonları hiç beğenmiyordum zaten. Tasarım olsun özellikleri olsun.

Lg'yi sevenler en az 5 kere servise vermiştir eminim ki

Bende G4 vardı, ama bundan 3-4 sene evvel. Garantiye göndereektim evet, ama 5 kere göndermelik bir durum da yok yani bence

LG tarafından alınan son karara göre, artık LG G serisi ürün platformunu bırakacak. Piyasada pazar payı son günlerde oldukça düşen LG, artıkyeniden üst konumlara gelmek için G serisi üretimini durdurdu. Çıkan bazı sızıntılara göre LG, S20 özelliklerine sahip oldukça bütçe dostubir telefon üreteceği söyleniyor. Tabi bunlar henüz sızıntı. Bir zamanlar piyasanın pazar payını elinde tıutuan LG, küllerinden doğacak gibi duruyor. Neler olacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz tabii ki.Alıntıyı görüntüle
Sonunda ya zaten berbat babam bana haber vermeden g4 almış.

Bende G4 vardı, tek problemi aşırı ısınması ve knock on özelliğinin çalışmamasıydı. Ama o zamanlar F/P'ydi.
Evet arkadaşım inatla G4 kullanıyor. Laptop kullanırmış gibi cihaz günün yarısına kadar hep şarjda :D

LG tarafından alınan son karara göre, artık LG G serisi ürün platformunu bırakacak. Piyasada pazar payı son günlerde oldukça düşen LG, artıkyeniden üst konumlara gelmek için G serisi üretimini durdurdu. Çıkan bazı sızıntılara göre LG, S20 özelliklerine sahip oldukça bütçe dostubir telefon üreteceği söyleniyor. Tabi bunlar henüz sızıntı. Bir zamanlar piyasanın pazar payını elinde tıutuan LG, küllerinden doğacak gibi duruyor. Neler olacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz tabii ki.Alıntıyı görüntüle
LG G3 ve g4 gibi cihazlarda fabrika çıkışı hatalar oluştu ve telefon dükkanları insanlara kötülemeye başladılar insanların da artık gözü korkuyor ve LG telefonlara yönelmiyorlar Teşekkür 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,621
Üyeler
184,653
Son üye
sedat771
Geri