Yusuf_Yuşâ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,128
Şu LG nin telefonları hiç beğenmiyordum zaten. Tasarım olsun özellikleri olsun.
Ben kullanmadım, kullanan arkadaşlarım var.Siz hiç LG kullandınız mı peki?
Sonunda ya zaten berbat babam bana haber vermeden g4 almış.LG tarafından alınan son karara göre, artık LG G serisi ürün platformunu bırakacak. Piyasada pazar payı son günlerde oldukça düşen LG, artıkyeniden üst konumlara gelmek için G serisi üretimini durdurdu. Çıkan bazı sızıntılara göre LG, S20 özelliklerine sahip oldukça bütçe dostubir telefon üreteceği söyleniyor. Tabi bunlar henüz sızıntı. Bir zamanlar piyasanın pazar payını elinde tıutuan LG, küllerinden doğacak gibi duruyor. Neler olacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz tabii ki.Alıntıyı görüntüle
Evet arkadaşım inatla G4 kullanıyor. Laptop kullanırmış gibi cihaz günün yarısına kadar hep şarjdaBende G4 vardı, tek problemi aşırı ısınması ve knock on özelliğinin çalışmamasıydı. Ama o zamanlar F/P'ydi.
LG G3 ve g4 gibi cihazlarda fabrika çıkışı hatalar oluştu ve telefon dükkanları insanlara kötülemeye başladılar insanların da artık gözü korkuyor ve LG telefonlara yönelmiyorlar TeşekkürLG tarafından alınan son karara göre, artık LG G serisi ürün platformunu bırakacak. Piyasada pazar payı son günlerde oldukça düşen LG, artıkyeniden üst konumlara gelmek için G serisi üretimini durdurdu. Çıkan bazı sızıntılara göre LG, S20 özelliklerine sahip oldukça bütçe dostubir telefon üreteceği söyleniyor. Tabi bunlar henüz sızıntı. Bir zamanlar piyasanın pazar payını elinde tıutuan LG, küllerinden doğacak gibi duruyor. Neler olacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz tabii ki.Alıntıyı görüntüle
Hayır babam kendine g4 almıştı 2.el berbat telefon abi çok çabuk ısınıyor? neyi kastettiniz? Sizde de mi G4 vardı?