Neler Yeni

LG G5 H860 root atılmalı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
YuSuF
Merhaba arkadaşlar. Elimde LG G5 H860 modeli var yurt dışı modeli TR olanı değil karıştırmayın. Bootloader açılabiliyor bu telefonu 05/2016 da aldım ve cihaz hala donanım açısından gayet güzel ama sıkıntılarım var. Root atıp hızlandırmak istiyorum. Gerçekten eskiye göre hızlandırır mı? Isınma gibi sorunları azalır mı? Bir de ROM ile root nedir tam olarak? Açıklarsanız sevinirim:)

En İyi Cevap
Root: Telefona tam yetki vererek kontrolü ele alırsınız. Telefonda yapamayacağınız şey kalmaz. OC bile yapabilirsiniz.
ROM: Telefona yüklenen Android işletim sistemine denir. Telefon size Stok ROM ile gelir yani fabrika çıkışlı orijinal ROM. Siz isterseniz başka bir ROM yükleyebilirsiniz.

Bu işlemleri yaparken genelde telefonlar garantiden çıkıyor ve bazı modellerde garantiyi geri getirmek mümkün olduğu gibi bazılarında mümkün olamayabiliyor.

Yüklediğiniz roma göre performans oranı değişecektir. Önceki roma geri döndüğünüzde telefon garantiye tekrar girebilir .
Root, doğrudan performansı artırmaz. Root işlemi sonrasında yapacağınız işlemlerle performansı siz artırırsınız.
Root bildiğim kadarı ile garantiden çıkmasına neden olmaz...

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Root: Telefona tam yetki vererek kontrolü ele alırsınız. Telefonda yapamayacağınız şey kalmaz. OC bile yapabilirsiniz.
ROM: Telefona yüklenen Android işletim sistemine denir. Telefon size Stok ROM ile gelir yani fabrika çıkışlı orijinal ROM. Siz isterseniz başka bir ROM yükleyebilirsiniz.

Bu işlemleri yaparken genelde telefonlar garantiden çıkıyor ve bazı modellerde garantiyi geri getirmek mümkün olduğu gibi bazılarında mümkün olamayabiliyor.

Yüklediğiniz roma göre performans oranı değişecektir. Önceki roma geri döndüğünüzde telefon garantiye tekrar girebilir .
Root, doğrudan performansı artırmaz. Root işlemi sonrasında yapacağınız işlemlerle performansı siz artırırsınız.
Root bildiğim kadarı ile garantiden çıkmasına neden olmaz çünkü unroot edebiliyorsunuz .

En İyi Cevap
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
YuSuF
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Root bildiğim kadarı ile garantiden çıkmasına neden olmaz çünkü unroot edebiliyorsunuz .
çok teşekkürler peki root sonrası hangi uygualamaları indirmeliyim overclock gibi şeyleri anlatabilir misiniz nasıl yaparım cihazım için uygun ayarları verir misiniz VE rom olarak hangisini tavsiye edersiniz

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Root için Kingo Root kullanabilirsin.
Overclock için daha fazla voltaj gerekebilir ve buda daha az pil süresi demek oluyor , ayrıca oc için Rom lazım gibi ben sizin yerinizde olsam çok bulaşmam.
Cihazınızda çok iyi görünmüyor :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
YuSuF
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Overclock için daha fazla voltaj gerekebilir ve buda daha az pil süresi demek oluyor , ayrıca oc için Rom lazım gibi ben sizin yerinizde olsam çok bulaşmam.
Kingo root yüzde 1 de takılıyor Başka yöntem varmı Bilgisayar için programını indirdim ama müsait olduğumda denicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pil süresi önemli değil sadece oyunda yüksek performans almak istiyorum ısınması içinde genelde vantilatörün altında oynuyoruum

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Kingo root yüzde 1 de takılıyor Başka yöntem varmı Bilgisayar için programını indirdim ama müsait olduğumda denicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pil süresi önemli değil sadece oyunda yüksek performans almak istiyorum ısınması içinde genelde vantilatörün altında oynuyoruum
başka bildiğim bir uygulama falan yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,922
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom