LG G5'i satmalı mıyım?

Reaksiyon skoru
85
Merhaba arkadaşlar şu an aktif olarak kullandığım LG G5 telefonum var performansından yana şikayetim yok fakat sarj ve ısınma sorunu beni bitirdi resmen cihazımın güç tuşu bozuk ve 130 TL gibi fiyatı var bir de batarya ve cam Plus almayı düşünüyorum eğer yeni cihaz alırsam 2. el en fazla 1100 TL verebilirim kendi telefonumuda satmam için ne yapmamı tavsiye edersiniz.

Merhaba arkadaşlar şu an aktif olarak kullandığım LG G5 telefonum var performansından yana şikayetim yok fakat sarj ve ısınma sorunu beni bitirdi resmen cihazımın güç tuşu bozuk ve 130 TL gibi fiyatı var bir de batarya ve cam Plus almayı düşünüyorum eğer yeni cihaz alırsam 2. el en fazla 1100 TL verebilirim kendi telefonumuda satmam için ne yapmamı tavsiye edersiniz.
Lg lerde kronik sorun ısınma sorunu oluyor genelde bizde de k8 var baya ısınıyor telefonu satmayin kaçak sıfır bir telefon alın elinizdeki lg nin IMEI numarasini ona girin kullanın kaçak telefonlar orijinallere oranla çok daha ucuz IMEI numarası bulursanız sıkıntısiz kullanırsınız diye tahmin ediyorum @Evil Belief değil mi ?

Lg lerde kronik sorun ısınma sorunu oluyor genelde bizde de k8 var baya ısınıyor telefonu satmayin kaçak sıfır bir telefon alın elinizdeki lg nin IMEI numarasini ona girin kullanın kaçak telefonlar orijinallere oranla çok daha ucuz IMEI numarası bulursanız sıkıntısiz kullanırsınız diye tahmin ediyorum @Evil Belief değil mi ?
maalesef 2 .el bir telefon alırsam satmak zorundayım 2. el kaçak telefonlarda genelde jiroskop çalışmıyor veya gecikiyor dönmüyor bu doğru mu çevremde alan lar var biraz da pubg mobile tarzı oyunlar oynadığım için jiroskop benim için önemli

maalesef 2 .el bir telefon alırsam satmak zorundayım 2. el kaçak telefonlarda genelde jiroskop çalışmıyor veya gecikiyor dönmüyor bu doğru mu çevremde alan lar var biraz da PUBG mobile tarzı oyunlar oynadığım için jiroskop benim için önemli
Gecikmeler olabilir bu yüzden butceniz 1 k daha arttırıp sıfır kaçak bir telefon almanızı öneririm bu butcelerdeki 2. Ellerden performans beklemeyin bence

Gecikmeler olabilir bu yüzden butceniz 1 k daha arttırıp sıfır kaçak bir telefon almanızı öneririm bu butcelerdeki 2. Ellerden performans beklemeyin bence
Teşekkür ederim sanırım cihazımı tamir ettirip kullanacağım başka şansım yok alacağım huawei y6 düşünüyordum ama sitelerde google gibi genel arayüzde kasma var aynı cihaz babamda mevcut lg g5 avantajlı para biriktirip sıfır temiz garantili düşüneceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,348
Üyeler
189,068
Son üye
emre21_
Geri