LG K10 LTE 2016 (K430TR) Fastboot'a Geçmiyor?

ensscelkk

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar merhaba,

Elimdeki telefonumu(LG K10 LTE) Ekim ayında root atmaya çalışırken brickledim. Şöyle söyleyim LG logosuna gelip titreyip yeniden başlıyor artık hardbrick mi oluyor ise.. Yanlışıkla OEM kilidini açarken adb (cmd bilgisayar üzerinden) sanırım sistemi sildim ya da yanlış komut verdim. Bir sürü siteye baktım ses kısma tuşu ile bilgisayara takılıyor vs. fastboot menüsü açılıyor oradayken de bilgisayar telefonu görüyor sonrasında android yükleniyor. Fakat bende fastboot moda geçmiyor. TWRP yüklesem her şey çözülecek fakat adb üzerinden açamıyorum. Driver denedim farklı çeşit olmadı. Download mod açılıyor ayrıca. Bir de hard reset menüsü açılıyor. Fakat hard reset açıldıktan sonra bi önemi yok çünkü yine LG logosunda dönüyor. (buradan içindeki sistemin silindiğini varsaydım.)

Ne yapmam gerekiyor. Batarya şarj adaptörü alarak batarya seviyesini test ettim. Ayrıca bitane eski vardı sonrasında yeni almıştım ikisi de nerdeyse dolu. Batarya açısından bi sıkıntı yok yani. Ve mesela download mod ve fastboot moda alırken bilgisayarda 1 saniyeliğine gelip gidiyor. Sabit durmuyor o yüzden adb üzerinden de reboot işlemi veya fastboot moda alamıyorum. İlgili arkadaşlar yardım edebilirmi. Bir video gördüm anakartı açıp bir metal,kontrol kalemi vs dokundurup, bilgisayara bağlanıyor diye. Sökmek istemedim. Telefonculara götürdüm yapamadılar. İçinde sistem olmadığı için açamadıklarını düşünüyorum.

Teşekkür ederim.

Fastboot modea almayacaksınız, download moda alacaksınız.
Bunun için de usbyi bilgisayarı takın, kabloyu da telefona takacağınız sırada ses açma tuşunu basılı tutun, kısma değil.
Denedim yine aynı şekilde tam LG logosu gelince download modda bilgisayarda gelip gidiyor 1sn, takılı sabit kalmıyor yani kablo çıkartılmış gibi oluyor

Tuşlarda basılı kalma vs oluyor olabilir ya da başka bir donanımsal sorunu olabilir. En iyisi bir teknik servise göstermek.

Hatta bir de şimdi bataryayı çıkartıp deneyeyim dedim. Bu sefer sürekli kesilip geliyor. ben de select butonu var bilgisayarda oraya sürekli tıklayayım dedim belki seçer fakat tam gelince tıklasam bile kesildiği için kalmıyor.

Tuşlarda basılı kalma vs oluyor olabilir ya da başka bir donanımsal sorunu olabilir. En iyisi bir teknik servise göstermek.
Olabilir her ihtimal var fakat yani servise götürsem en aşağı alıcağı fiyat, benim bu telefonu satınca alıcağım fiyatla yakın olucak o zaman uğraşmaya değmez. Ben burada kendim deneyerek ve servise götürmeden sizlerin bilgileriyle uğraşarak başarmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim ilginiz için.

Olabilir her ihtimal var fakat yani servise götürsem en aşağı alıcağı fiyat, benim bu telefonu satınca alıcağım fiyatla yakın olucak o zaman uğraşmaya değmez. Ben burada kendim deneyerek ve servise götürmeden sizlerin bilgileriyle uğraşarak başarmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim ilginiz için.
Rica ederim, çözersiniz umarım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,426
Üyeler
192,338
Son üye
Ali osman.
Geri