🔥İndirim LG Monitör, TV vs. MEMBERS DAY e Özel Ürün Bazlı %10'a varana EK %15 NET İndirim

mustpre

80+
Reaksiyon skoru
43
LG de Samsung gibi kendi online mağazasında satış yapıyor. Sitenin bence türkçe çevirisi biraz zayıf ama ben alışveriş yaptım :D

Adı üstüne Members Day olduğu için üyelere özel üye olmanız gerekiyor. Üye olmadan fiyatlara erişebilirsiniz. -Gördüğünüz fiyatlar ürünün sepet öncesi fiyatlarıdır üye olduktan sonra kod kullanmazsanız direkt Üye indirimi %10 veya kod kullanırsınız %15 direkt SEPET indirimi alabiliyorsunuz

Özellike TV, beyaz eşya grubunda indirimler mevcut. Özellikle TV arayanlar kontrol edebilir. Monitörlerde de seçenekler mevcut. Tüm ürünlerde PEŞİNE 3 Taksit banka farketmiyor.

BİTİŞ TARİHİ: 6 EKİM!

TV ve Soundbarlar 'a buradan erişebilirsiniz

Tüm Monitörler buradan monitörlere bakabilirsiniz.

Aldığım monitör LG 32GS95UV-W WOLED Beyaz. Asus PG32UCDP (Dual mode 4k 240hz - 1080p 480hz) Özellikli monitörün muadilidir. Amazon ikinci el yeni gibiyi 6 Taksit 48'e sattı sanırım.
Asusdan eksik olarak KVM, 90w type c portu maalesef LG de bulunmuyor. Ayrıca en büyük eksisi 2 yıl yanma garantisi sunuyor LG, Asus ise 3 sene.

Normalde üyelere özel direkt %10 EK indirim sağlarken bu kod ile direkt %15 EK indirim alabilirsiniz

Yani tabii ki %10 ve %15 aynı anda birleşmiyor ama bu kod sayesinde ek %5 daha alabiliyorsunuz
İndirim kodu:

DHLG15

- Marka ve indirim kodu için herhangi bir işbirliği vs. yoktur

Son düzenleme:
40k civarına alınabilecek en iyi tv hangisidir 55 inç boyut yeterli biraz daha büyük de olabilir

Kod ile ekstra indirim olmuyor, ya %10'luk üyelik indirimin seçebiliyorsunuz yada kod ile %15'lik indirimi seçebiliyorsunuz. İkisi birleştirilemiyor maalesef.

Aldığınız monitör 42.800'e harika, hayırlı olsun. G80SD var, yoksa kaçırmazdım bunu:hoba:

LG de Samsung gibi kendi online mağazasında satış yapıyor. Sitenin bence türkçe çevirisi biraz zayıf ama ben alışveriş yaptım :D

Adı üstüne Members Day olduğu için üyelere özel üye olmanız gerekiyor. Üye olmadan fiyatlara erişebilirsiniz.

Özellike TV, beyaz eşya grubunda indirimler mevcut. Özellikle TV arayanlar kontrol edebilir. Monitörlerde de seçenekler mevcut. Tüm ürünlerde PEŞİNE 3 Taksit banka farketmiyor.

BİTİŞ TARİHİ: 6 EKİM!

TV ve Soundbarlar 'a buradan erişebilirsiniz

Tüm Monitörler buradan monitörlere bakabilirsiniz.

Aldığım monitör LG 32GS95UV-W WOLED Beyaz. Asus PG32UCDP (Dual mode 4k 240hz - 1080p 480hz) Özellikli monitörün muadilidir. Amazon ikinci el yeni gibiyi 6 Taksit 48'e sattı sanırım. Asusdan eksik olarak KVM 90w type c portu maalesef LG de bulunmuyor. Ayrıca en büyük eksisi 2 yıl yanma garantisi sunuyor LG, Asus ise 3 sene.

Normalde üyelere özel direkt %10 EK indirim sağlarken bu kod ile direkt %15 EK indirim alabilirsiniz
İndirim kodu:

DHLG15

- Marka ve indirim kodu için herhangi bir işbirliği vs. yoktur
Benim monitöre 7500 yazmış. Tamam paneli kasası vs. Kaliteli ama 1080p pivot monitörün edeceği Max 5500-6000.

Benim monitöre 7500 yazmış. Tamam paneli kasası vs. Kaliteli ama 1080p pivot monitörün edeceği Max 5500-6000.
hocam ürünün sayfasına giriş yapıp üye olarak görebiliyormuşsunuz benim hatam o fiyata %10 direkt üyelik benim verdiğim kodla %15 ek indirimi var ürünün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldığınız monitör 42.800'e harika, hayırlı olsun. G80SD var, yoksa kaçırmazdım bunu:hoba:
Hocam o g80sd varya kaç kere baktım kaç kere ipten döndüm TizenOS hem çok iyi diyoralar hem çok kötü diyorlar falan en son vazgeçmiştim. Bu ürünü görünce yapıştım dayanamadım valla :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kod ile ekstra indirim olmuyor, ya %10'luk üyelik indirimin seçebiliyorsunuz yada kod ile %15'lik indirimi seçebiliyorsunuz. İkisi birleştirilemiyor maalesef.
Bazı ürünlerde işte members day indirimi var o yüzden hocam ya biraz yanlış anlaşılma oluşmuş. TV grubunda normal fiyatında ürün indirimi var sepette %10 members olduğunuz için veya dediğiniz gibi %15

2k 240hz monitör öneriniz var mı iyi fiyat olarak link atarsanız telefondayım bakamıyorum

Geri