Neler Yeni

Lg panel vs samsung panel

???

• Lg

Oylar: 3 75.0%
  • Eşit

Oylar: 0 0.0%
  • Samsung

Oylar: 1 25.0%

• Oy kullanan toplam üye
    4

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Çoğunlukla hangisinin panelleri daha dayanıklıdır, renkleri dolgundur, çözünürlüğü daha pürüssüzdür? Kısaca hangisi daha fazla kalite sunar?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Böyle bir genelleme yok. Panele göre değişir.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Üretici firma bazında bir genelleme yapmak yanlış. Her markanın giriş orta ve üst seviye ürünü olur.
Kullanılan panel teknolojilerinden bahsediyorsanız IPS panel TN ve VA'ya göre çoğu konuda öndedir.
Genel konuşmaktansa direkt ürün gösterirseniz öyle yorum yaparsak daha iyi olur.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Üretici firma bazında bir genelleme yapmak yanlış. Her markanın giriş orta ve üst seviye ürünü olur.
Kullanılan panel teknolojilerinden bahsediyorsanız IPS panel TN ve VA'ya göre çoğu konuda öndedir.
Genel konuşmaktansa direkt ürün gösterirseniz öyle yorum yaparsak daha iyi olur.
Lg : 24gn53a-b ultragear
Samsung : odyssey g3

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
hocam 2. konun dun arkadaslarla sana yardim ettik de markaya gore secim olmaz dün de dedim model linklerini at arkadaşlar yardımcı olsun

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Oyun monitörlerinde VA panelden uzak durulması gerekir. Samsungun G3 serisi en çok ghostinge sahip olan modellerinden birisi. Özellikle FPS oyunlarında çok rahatsız eder. GTG gecikme değerleri de oldukça yüksektir. Hele ki aynı fiyata kaliteli IPS panel alınabiliyorken Va panel alınmaz.
TN panel sadece oyun oynayacaksanız iyidir ya da fiyatı uygunsa ve bütçe artmıyorsa alınabilir.
Hem oyun oynamak için hem günlük kullanım için en ideal IPS paneldir.
Ayrılan bütçeye göre ve oynanacak oyuna göre model seçilir.

NotGonna

80+ Bronze

Tn panel kötü bence ne için kullandıgına göre değişir va olan tercih edilmeli ama başka monitör önerisi varsa bakılır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tn panel kötü bence ne için kullandıgına göre değişir va olan tercih edilmeli ama başka monitör önerisi varsa bakılır

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,056
İsim
Oğuz Oğuz

İps bir monitör öneririm.
Attığın samsung’da ghosting vardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri