ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
27GL63-T model monitörümde görmemek için kör olunması gereken panel kusuru "teknik servis" diye ifade edilen ama sorun tespiti yapmaktan aciz insanlar tarafından DOA raporuna layık görülmediği için mağdurum amazondan alınmış olmasa para çöpe gidecekti amazon önce üretici desteğine yönlendirdi DOA raporu alın dedi servise cihazı götürdüm fişe taktılar kumandayla açmaya çalıştırdılar adamlar şimdiye kadar sadece televizyon tamiri yaptığı için (yan sanayi ledlerle değişim yapıp renk entegrasyonunu sağlamadıkları için yorumların hepsi bir yıldız) kendimi gülmemek için zor tuttum sonrasında siyah ekranda panel yanığı ve ips glow tarzı bir şey var bilgisayara bağlayalım dedim reddettiler genel merkez fotoğrafla inceler varsa gönderin yoksa evde çekip gelin dediler şu sıcakta bir daha onun için git gel yapmayı gözüm yemedi problemin bariz şekilde belli olduğu kaliteli bir fotoğrafı belirttikleri numaradan faturayla birlikte kendilerine ilettim 3 gün sonra cihazınızda herhangi bir arıza bulunamadı teslim alabilirsiniz denildi aldım diğer teknik servise gittim bunun puanı diğerindende düşük adama fotoğrafı gösterdim burda bilgisayara bağlayıp detaylı fotoğraf çekelim diye rica ettim fotoğrafa bakıp anlıyorum kardeşim ama bir şey yapamayız prosedür cart curt diye ağzında bir şeyler geveleyip durdu detaylı fotoğaf teklifini sununcada evdede çeksen burdada çeksek ben notta düşsem serviste bu seri numarası bir kez ret yediği için anında ret yer diyip ürünü hiç kabul etmediler şuan tek umudum bir ölü pixele bile değişim yapan amazon onlarada ulaşıp durumu detaylı şekilde anlatınca çok yardımcı oldular seri numarası üzerine serviste tutulan kayıt bizi ilgilendirmez detaylıca inceleriz dediler 3-5 fazla verin amazondan alın arkadaşlar ha ürün amazonda yok mu tercihiniz hepsiburada olsun trendyola falan hiç bulaşmayın ya ben en kötü 2 LG servisine gittim ya da gerçekten politikalarından dolayı yalnızca merkeze iletilen fotoğraflarla arıza tespiti yapılıyor inanılmazlar gerçekten tüm bunlar sonuç vermezse THH başvurusu yapmaktan başka çarem yok