Neler Yeni

LG UltraGear 27 inç 144hz 1ms ips monitör nedir?

sansanow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Mustafa ak
27 inch 1920x1080de görüntü biraz bozuluyor hocam piksel görüyorsun bilgin olsun 24 inch daha iyidir 27 inch için 2k monitör tavsiye ediliyor

Basrii

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
27 inch 1920x1080de görüntü biraz bozuluyor hocam piksel görüyorsun bilgin olsun 24 inch daha iyidir 27 inch için 2k monitör tavsiye ediliyor
Hocam rtx teknolojisi ve dlss ile güzel görüntü alınmaz mı sizce? Büyük olsun diye 27 inc aldım bu arada.

sansanow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Mustafa ak
Ben aldım iade ettim 27 inch hocam. Belki sen beğenirsin bilemiyorum. Ben renkleri daha canlı görmek istedim ve yakından oyun oynadığım için kötü gelmişti

Basrii

80+ Bronze
Ben aldım iade ettim 27 inch hocam. Belki sen beğenirsin bilemiyorum. Ben renkleri daha canlı görmek istedim ve yakından oyun oynadığım için kötü gelmişti
Ben büyük ekran seviyorum hocam şahsen pek sorun yaratacağını düşünmüyorum.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
650-B sini kullanıyorum. Monitör gayet güzel. Ghosting vs olayları yaşatmadı bana. Ek olarak başka sorun varsa sorabilirsin. Piksel filan da görmüyorum belirtmek isterim :)
Aşağıya bıraktığım linkte olan monitör elimde sizce monitör nasıl ne gibi güzel özellikleri var ve 3060ti ile ne gibi bir görüntü kalitesi alınır?

Link

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,752
İsim
Mert Can Ergün
Büyük ekranlar da 1080p görüntü kalitesi kötü geliyor bana göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
talip başyiğit
dp kablosuyla g sync aç, rtx de aktif et, keyfine bak :D uyumlu değil dese de yazılımsal uyumu var

Basrii

80+ Bronze
650-B sini kullanıyorum. Monitör gayet güzel. Ghosting vs olayları yaşatmadı bana. Ek olarak başka sorun varsa sorabilirsin. Piksel filan da görmüyorum belirtmek isterim :)
Hocam sistemim daha elime ulaşmadığı için aktif olarak test edemedim ama yinede ufak bir monitörü denedim kapalı kutudan çıkartıp, herhangi bir ölü piksel göremedim testlerde %100 eminim testi bitirip geri monitörü poşetine koydum kurmadım herhalde bir sorun çıkmaz gibime geliyor sonradan ölü piksel vesaire..
Mesaj otomatik birleştirildi:

dp kablosuyla g sync aç, rtx de aktif et, keyfine bak :D uyumlu değil dese de yazılımsal uyumu var
Hocam bu g sync ve rtx özelliğinin sadece görüntü ile mi alakası var yoksa fps ile de alakası varmı?

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam sistemim daha elime ulaşmadığı için aktif olarak test edemedim ama yinede ufak bir monitörü denedim kapalı kutudan çıkartıp, herhangi bir ölü piksel göremedim testlerde %100 eminim testi bitirip geri monitörü poşetine koydum kurmadım herhalde bir sorun çıkmaz gibime geliyor sonradan ölü piksel vesaire..
Çok düşük bir ihtimal dahilinde sonradan da ölü pixel çıkabiliyor monitörlerde. Burada bazı arkadasların başına gelmiş. LG bana göre daha kaliteli geliyor diğer firmalara nazaran. Umarım sorun yaşamazsın.
Hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
talip başyiğit
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu g sync ve rtx özelliğinin sadece görüntü ile mi alakası var yoksa fps ile de alakası varmı?
rtx açarsan fps düşer ama kalite artar, gsync yırtılmaları önler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,493
Üyeler
163,329
Son üye
istavrrit
Top Bottom