Neler Yeni

LG UW Monitör Alınır Mı?

enefti

80+

Bu monitör alınır mı? Maksimum bütçem bu. Normalde 24-25 inç arası bir monitör almayı planlıyordum ama bütçeyi biraz daha arttırarak bunu almayı planlıyorum şu an. Oyun olarak mmorpg oynuyorum bazı zamanlar çok fazla rekabetçi oyunlar oynuyorum. Videolar da gördüğüm kadarı ile valorantta kenarlar siyah oluyor bu benim için sorun değil zaten tam ekran çok fazla mouse hareketi demek benim için ve düşük dpi değerinde oynadığım için sorun olabilirdi zaten üst düzey bir oyuncu da değilim elmas liginde takılıyorum.

Monitörü isteme sebebim yazılım öğreniyorum ve bir tarafta video açıkken diğer tarafta vscode açık olacak. Bu monitöre çok eski 60 Hz tüplü LCD ekrandan geçiş yapacağım için benim için zaten çağ atlama olacak. Ayrı yeten müzik ile uğraşıyorum kayıt aldıktan sonra düzenlemeleri daha geniş ekranda yapmak daha iyi olur benim için.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

enefti

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyun ıcın dusunmeyın bunu
Oyun zaten mmorpg oynuyorum şu an. Rekabetçi girmiyorum ki girsem bile benim şu an kullandığım monitör bundan daha kötü. Benim monitörüm kadar kötü olacağını düşünmüyorum 😅 Bunları göz önünde bulundurduğumuz da alınır mı? Ayrıca monitör tutucum var masam da yer de kaplamayacak çok yakından da bakmayacağım.

Gurkanpiro

80+ Gold
Oyun zaten mmorpg oynuyorum şu an. Rekabetçi girmiyorum ki girsem bile benim şu an kullandığım monitör bundan daha kötü. Benim monitörüm kadar kötü olacağını düşünmüyorum 😅 Bunları göz önünde bulundurduğumuz da alınır mı? Ayrıca monitör tutucum var masam da yer de kaplamayacak çok yakından da bakmayacağım.
yanı 165 hz lık 24 ınc monıtor alın derım monıtor tutucu tasıyabılcekmı en buyuk soru

Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berkay Demir
L29W-30 alman daha mantikli olur, zira 29WQ600'un ve 29WP500'un incelemesi yok, L29W-30'un incelemesi var ve olumlu. Zaten bu uc model disinda 2560x1080 29" monitor yok.
L29W-30'un diger iki modele gore bir diger artisi de yukseklik ayarinin olmasi.

enefti

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yanı 165 hz lık 24 ınc monıtor alın derım monıtor tutucu tasıyabılcekmı en buyuk soru
24 inch alırsam bir tane daha almam gerekecek bu monitöre göre ve bunun için bütçem yok. Ayrıca monitör tutucu taşır 2 tane 24 inch monitör taşıyordu. Diğer monitör depremde kırıldı bu yüzden eski monitörü kullanıyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

L29W-30 alman daha mantikli olur, zira 29WQ600'un ve 29WP500'un incelemesi yok, L29W-30'un incelemesi var ve olumlu. Zaten bu uc model disinda 2560x1080 29" monitor yok.
L29W-30'un diger iki modele gore bir diger artisi de yukseklik ayarinin olmasi.
İnceleme dediğiniz yorum olarak mı yoksa YouTube da video olarak mı. Yorum olarak yabancıların incelemeleri var amazonda. Video olarak tek bir tane Türk video var. Bu bütçede Lenovo da alınabilir ama LG kalitesi bence onun üzerinde ve type c girişi de var yani şu anlık lazım olmasa bile mac aldığımda kesinlikle işime yarayacak. İleri de bir tane mac almayı planlıyorum müzik programları için.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Sercan SAYİT
Bir ara LG UltraWide serisinin 25" 29" 34" dahil tüm modellerinde fiyat hatası vardı, millet 200-300 liraya alıp süpürmüştü. O geldi aklıma konuyu görünce.

40abc3ec52983574d41f908c2c1dbe34.jpeg

Top Bottom