Son durum bu anakart pinleri yönü farklı sorun cikarirmiAnakart pinlerinin bazı kısımları ölü noktadır bazılarına temas etmesi gerekmiyor ancak ihtimaller doğrultusunda anakartınız gg kardeşim
Hocam hayırlı olsun ama pinin yamuk olması sıkıntı da olabilir olmayadabilir umarım hayırlısıyla bir şey olmazAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bugün lga 1200 bir anakart aldim b560mx-e pro böyle bir şey var bir sorun teşkil eder mi? pin yamuk gibi bu pin calisirmi yok bozukmu
Hocam pes yani dahili grafik ve 2 tane vss gitmiş hocam bunlar birbirine temas ederse sorun olurmu son attığım resimde sağ alta bakarmisinizHocam hayırlı olsun ama pinin yamuk olması sıkıntı da olabilir olmayadabilir umarım hayırlısıyla bir şey olmaz
Düzeltme olduğu kadarıyla yaptıysan, anakart buzzeri da tak ses çıkması için. PC açılırsa olmuştur ama acilmazsa buzzer ses çıkar, görüntü de gelmez zatenSon durum bu anakart pinleri yönü farklı sorun cikarirmi
Hocam bence riske atmayın iade edinizHocam pes yani dahili grafik ve 2 tane vss gitmiş hocam bunlar birbirine temas ederse sorun olurmu son attığım resimde sağ alta bakarmisiniz
hocam benim elimde oldu iade edemem.Pinler birbirine değerse sorun olurmuHocam bence riske atmayın iade ediniz
eger acarken video kaydına almadıysa cevapları net KULLANICI HATASIHocam bence riske atmayın iade ediniz
Ah be hocam olmayacak garantisi veremem sizehocam benim elimde oldu iade edemem.Pinler birbirine değerse sorun olurmu
hocam sormaya çalıştığım pinler birbirine değerse kısa devre falan olurmuAh be hocam olmayacak garantisi veremem size