Neler Yeni

LGBT hakkında düşünceleriniz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Americano

80+ Bronze
merhabalar ben kendi görüşümü şimdi burda belirteceğim sizde belirtirsiniz benim görüşümce LGBT bireyi olan birisi hastadır homofobik bir insanım saygı duymuyorum duyuyorsamda merhaba merhaba konu ilerlerse agresifleşirim bu saygı deniliyorsa saygım var öbürtürlü sevmiyorum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,447
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Valla bu konular baydı artık. Herkesin hayatı kendine, isteyen istediği şekilde yaşam sürebilir yani ne var bunda bu kadar abartılacak?
Eş cinsel olma durumu da doğada her canlı da olduğu insanlarda da doğuştan olan bir şey, yani öyle olmak insanın elinde değilse ne yapalım yani öldürelim mi o insanı.
Tamamen normal olan bir şey, aldıkları geleneksel eğitim yüzünden homofobik (psikopat) insanlara garip geliyor.
Ancak ben Üniversiteye geldiğimde daha iyi anladım ki, burada özgür bir ortam var. Kimse kimsenin ne giydiğine, ne yaptığına karışmıyor. O yüzden kafa olarak geride kalmayın gençler, okuyun.

Americano

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla bu konular baydı artık. Herkesin hayatı kendine, isteyen istediği şekilde yaşam sürebilir yani ne var bunda bu kadar abartılacak?
Eş cinsel olma durumu da doğada her canlı da olduğu insanlarda da doğuştan olan bir şey, yani öyle olmak insanın elinde değilse ne yapalım yani öldürelim mi o insanı.
bu doğuştan bir durum değildir bu bir seçimdir

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
İlk zamanlar saygım vardı. Ne zaman ki ergenlerin eline malzeme oldu o zamandan beri saygımı yitirdim. Sadece görmezden geliyorum. Yapılan paylaşımları, etkinlikleri, LGBT+ ünlü bireyleri, bu konuyla ilgili her şeyi. Sürekli göze sokulmasından rahatsızım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu doğuştan bir durum değildir bu bir seçimdir
Doğuştan olan türleri de var. Seçerek bu yola girenler de var.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,808
İsim
Mert Can Ergün
lgbt ye saygım var ama kızlara

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Artık yeter bence. Bilimle uğraşmak yerine insanların cinsel seçimi ile uğraşıyoruz. Bırakın artık. Kimse kimseye karışmasın.

Americano

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,447
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
saygı duymuyorum gelip bana selam verse yüzüne bile bakmam çokda net konuşuyorum çekinmeden
Onlarda senle konuşmaya çoook meraklıydı zaten, senin saygına da gerek yok, yüzüne de gerek yok.

Americano

80+ Bronze
İlk zamanlar saygım vardı. Ne zaman ki ergenlerin eline malzeme oldu o zamandan beri saygımı yitirdim. Sadece görmezden geliyorum. Yapılan paylaşımları, etkinlikleri, LGBT+ ünlü bireyleri, bu konuyla ilgili her şeyi. Sürekli göze sokulmasından rahatsızım.

Doğuştan olan türleri de var. Seçerek bu yola girenler de var.
çoğu seçerek giriyor sosyal medyada bir anda bu lgbt üyeleri fazlalaştı sinir krisi geçirdim bunuda bizim milletimiz havalı sanıp oluyor ben sinir olmayayımda kim sinir olsun

Onlarda senle konuşmaya çoook meraklıydı zaten, senin saygına da gerek yok, yüzüne de gerek yok.
benim fikrim?

AMD SAVAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Rightclick Tv
İlgilendiği Kategoriler
Game music lore
1 tane erkek gelio arkadan merhaba sana gece özel anlar yaşaticam biri diyen bir ruh hastasini görmek istemezdim

Americano

80+ Bronze
lgbt bireyisiniz anladığım kadarıyla çok takıldınız bu konuya anlamıştım ama bu durumun bilimsel olarak hastalık olduğu kanıtlanmıştır şimdi bir şey desem kavga çıkacak ama sizin için diyorum bu bir hastalık

Ahmet South

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Ahmet Güney
Sizde herhalde LGBT'li siniz

Bu kadar sinirlendiğinize göre

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,086
Üyeler
163,600