Neler Yeni

LGBTI Destekliyor musunuz?

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Türkiye gündeminde olan bir konuyu sordum. Ben desteklemiyorum. Bunun doğuştan gelme değil, cinsel bir yönelim olduğunu düşünüyorum. Doğal olsaydı dinimizde yasaklanmazdı. Aynı şekilde lut kavmi helak olmazdı.
“Kardeşleri Lût onlara şöyle demişti: «(Allâh’a karşı gelmekten) sakınmaz mısınız? Bilin ki, ben size gönderilmiş emin bir peygamberim. Artık Allâh’a karşı gelmekten sakının ve bana itaat edin! Buna karşı ben sizden hiçbir ücret de talep etmiyorum. Benim ecrimi verecek olan, ancak âlemlerin Rabbidir. Rabbinizin sizler için yarattığı eşlerinizi bırakıp da, insanlar içinde erkeklere mi yaklaşıyorsunuz? Doğrusu siz, sınırı aşmış (sapık) bir kavimsiniz!»” (eş-Şuarâ, 161-166)

Hz. Peygamber (s.a.v.), kadına benzemeye çalışan erkekleri ve erkeğe benzemeye çalışan kadınları lanetle anmış (Buhari, Libas 61-62)

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Türkiye gündeminde olan bir konuyu sordum. Ben desteklemiyorum. Bunun doğuştan gelme değil, cinsel bir yönelim olduğunu düşünüyorum. Doğal olsaydı dinimizde yasaklanmazdı. Aynı şekilde lut kavmi helak olmazdı.
“Kardeşleri Lût onlara şöyle demişti: «(Allâh’a karşı gelmekten) sakınmaz mısınız? Bilin ki, ben size gönderilmiş emin bir peygamberim. Artık Allâh’a karşı gelmekten sakının ve bana itaat edin! Buna karşı ben sizden hiçbir ücret de talep etmiyorum. Benim ecrimi verecek olan, ancak âlemlerin Rabbidir. Rabbinizin sizler için yarattığı eşlerinizi bırakıp da, insanlar içinde erkeklere mi yaklaşıyorsunuz? Doğrusu siz, sınırı aşmış (sapık) bir kavimsiniz!»” (eş-Şuarâ, 161-166)

Hz. Peygamber (s.a.v.), kadına benzemeye çalışan erkekleri ve erkeğe benzemeye çalışan kadınları lanetle anmış (Buhari, Libas 61-62)
Biz ne dersek diyelim bisey deyişmez.herkes özgürde geç

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dinime karşı olduğu için desteklemiyorum.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkes sizinle aynı dini görüşe sahip değil, karşınızdaki herkese sizinle aynı görüşe sahipmiş gibi davranmayın. Sorunuza gelirsek; bu kimseyi ilgilendirmez.
Sorum seni ilgilendirmiyorsa konumdan çıkabilirsin

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Nötr diyebilirim. LGBT protestolarına gidip katılmam ama LGBT olan bir insana da asla bir şey demem. Saygı duyarım; herkesin kendi hayatı, kendi tercihleri. Beni ilgilendirmez, ona karışma hakkım da yoktur. Ucu bana dokunmadığı sürece sıkıntı yok.

Tabii sadece ilgi için LGBT olup ben LGBT'yim diye dolaşan tiplere saygı duymam.

Ek olarak, protestolarda ölümüne LGBT savunup olay çıkartan, polislere bile saldıran tiplere ve eşcinselliği üstünlük olarak gören insanlara da saygı duymam.

Son düzenleme:

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem

destekliyorum çünkü doğru olan bu. herkes eşit olmalı. farklı cinsiyetler olmasını kabul etmiyorum ama lgbt nin desteklenmeyecek bir şeyi yok

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
destelemiyorum ve saygım yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR