Neler Yeni

LGBTI Destekliyor musunuz?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Bu doğuştan da olsa yönelimsel de olsa fark etmez, kişisel bir tercihtir ve herkes saygı duyacak; "saygı duymuyorum" diyenler böyle rahatlarsa ben de rahatça söyliyeyim "saygı duydurtacağız!". Ben hetero bir erkeğim, bu seçimleri paylaşmıyorum ama haklarını da savunurum. Haklının yanında durunuz dostlar, dünya böyle döner, döndürülür. Bu insanlar çoğunluktan farklı cinsel seçimlere sahip diye insandan başka bir sıfat almıyorlar, hak etmiyorlar. İnsan insandır, böyle görmeyi öğrenin. Tekrar edelim söylemediysek: Destekliyorum. Hak yememekten bahseden, atıp tutan herkes de gelsin başkasının da hakkını yedirtmesin bakalım, haklının haklını savunsunlar.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Gerçekten meraktan soruyorum. Şimdi ATM'de sıra bekliyorsunuz diyelim, yanınıza bayan sandığınız biri yaklaşıyor, kalın sesiyle ''Yapıkredi nerede'' diye soruyor, rahatsız olmaz mısınız?
O an ne geçer aklınızdan?
Hiç başıma gelmedi ama olunacak bir şey değil bence.

ahmet.ershn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Ahmet Erşahin
Desteklemiyorum, ayrıca saygıda duymuyorum.

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Hiç başıma gelmedi ama olunacak bir şey değil bence.
Bak benim başıma geldi.
Olay şöyle ki küçük kardeşimi sinemaya götürmüştüm biletleri aldık salonu arıyoruz, arkadan bir ses geldi ''8. salon nerede'' diye ama erkek sesi. Arkamı bir döndüm kadın!
Ama belli ne halt olduğu, kıyafetleri tipi vs. Daha kötüsü kardeşim korktu, ağlamadan hemen cevap vermeden yürüdük gittik.
Bir daha başıma gelsin istemem. Özellikle yanımda benden küçük biri varsa asla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
Bu doğuştan da olsa yönelimsel de olsa fark etmez, kişisel bir tercihtir ve herkes saygı duyacak; "saygı duymuyorum" diyenler böyle rahatlarsa ben de rahatça söyliyeyim "saygı duydurtacağız!". Ben hetero bir erkeğim, bu seçimleri paylaşmıyorum ama haklarını da savunurum. Haklının yanında durunuz dostlar, dünya böyle döner, döndürülür. Bu insanlar çoğunluktan farklı cinsel seçimlere sahip diye insandan başka bir sıfat almıyorlar, hak etmiyorlar. İnsan insandır, böyle görmeyi öğrenin. Tekrar edelim söylemediysek: Destekliyorum. Hak yememekten bahseden, atıp tutan herkes de gelsin başkasının da hakkını yedirtmesin bakalım, haklının haklını savunsunlar.
Saygı duyulmaz hakedilir. Haketmediği saygıyı kimseye duymam.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Gidin bu işleri din işine dökmeyin Lütfen ve düşüncem ise Desteklemiyorum Ama Her bir düşünceye saygı duymak lazım yani saygı duyuyorum.

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Şimdi sen getirdin konuyu yok hırsızlık yok hak yeme.
O ayrı konu bu ayrı konu.
Sen başka durumla bunu neden savunmaya çalışıyorsun?
Elcevap: Savunulacak, konuyu haklı çıkartacak bir şey yok!

Top Bottom