zorunda değilim hani ozgurluk ?Saygı dediğimiz şey keyf işi değildir ki isteyen yapar ya da istemeyen yapmaz. Sevmediğin bir şey olsa bile saygı duymak zorundasın.
zorunda değilim hani ozgurluk ?Saygı dediğimiz şey keyf işi değildir ki isteyen yapar ya da istemeyen yapmaz. Sevmediğin bir şey olsa bile saygı duymak zorundasın.
Arkadaş sana zaten saygısızlık yapmıyor.Evet benim düşüncem cahilligin iyi oldugu saygı duymalısın .
Cahillik iyi bir şey değil ki saygı duyayım. Topluma gram yararı olmayan, hatta toplumun geride kalmasını sağlayan sizin gibi insan müsveddelerine saygı mı duyacağım bir de?Evet benim düşüncem cahilligin iyi oldugu saygı duymalısın .
Eşcinsellik te boyle topluma bir yararı yok neden saygı duyayım ?Cahillik iyi bir şey değil ki saygı duyayım. Topluma gram yararı olmayan, hatta toplumun geride kalmasını sağlayan sizin gibi insan müsveddelerine saygı mı duyacağım bir de?
Zararı var mı peki?yararı yok
Hocam size itirazım yok ama. LGBT bireylerin topluma yararı nedir? Size saygızısızlık yapmadan soru soruyorum.Cahillik iyi bir şey değil ki saygı duyayım. Topluma gram yararı olmayan, hatta toplumun geride kalmasını sağlayan sizin gibi insan müsveddelerine saygı mı duyacağım bir de?
İlginç değil mi hırsızlıktan bahsetmediğim ve adını anmadığım halde benim konuyu buna getirdiğimi iddia etmen Hak yemek sadece çalmak değildir. Özgürlük kısıtlamak, haklıyı haksız göstermek, yalan söylemek, manipülasyon diye başlasam önünü alamayız. Ben durumu başka bir durumla savunmaya çalışmıyorum açıkça izah ediyorum: Bu bireyler insan, insanlar toplumun kendisidir. Toplum da bazı ahlaki değerlerle sağlanır bunlardan bazıları temeldir ve saygı da bunlardan biridir. Bu yüzden insanlara saygı duyarsın. Mal mülkle örnekleyeyim belki daha rahat olur. Birisi gelip senin tarlana konarsa saygı göstermezsin, seni alakadar eder böyle bir hakkın senle ilgili olmasından doğar. Heh şimdi bu birisi kendi tarlasını iki çocuğuna bölüştürür de ev yapar da gökdelen de diker bu şahsi mülküdür, ne yapacağı onun hakkıdır. Şimdi dön ve toprak kısmına kişinin hayatını koy, nokta koyayım mı? Konu, haklıdır; net. Rica ederim.Şimdi sen getirdin konuyu yok hırsızlık yok hak yeme.
O ayrı konu bu ayrı konu.
Sen başka durumla bunu neden savunmaya çalışıyorsun?
Elcevap: Savunulacak, konuyu haklı çıkartacak bir şey yok!
İnsanlar yaratıldığı günden beri cinsel yönelimi karşı cins üzerine olmuştur ve olmaya devam edecektir.Birisinin eşcinsel olması insanlığın onurunu neden zedelesin? Adamın ''kendi'' tercihi.
Cinsel yönelim in topluma katkısı olamaz zaten. İnsanlar sırf Hetero olduğu için topluma yararlı mı oluyor? Ama en azından koyunlar gibi toplumu cahil bırakmıyorlar .dEşcinsellik te boyle topluma bir yararı yok neden saygı duyayım ?
Ya dostum iyi de genele vuran bir şey yok ki burda. Kendi tercihi ya kendi tercihi. Seni, beni veya bir başkasını ilgilendiremez bu olay. Kendi tercihi kendi.İnsanlar yaratıldığı günden beri cinsel yönelimi karşı cins üzerine olmuştur ve olmaya devam edecektir.
Şimdi birkaç hastalıklı zihnin bunu ''kendi tercihi'' adı altında normalleştirilmesi elbette insanlığın onurunu zedeler.
Linç yiyeceğim ama desteklemiyorum ve saygı duymuyorum İslam hoşgörü dinidir ama İslamın yasakladığı şeye asla saygı duyamam