Hocam Heteroların sırf Hetero olduğu için topluma bir yararı olduğunu gördünüz mü? Cinsel yönelim bu. Ne yararı olacak?Hocam size itirazım yok ama. LGBT bireylerin topluma yararı nedir? Size saygızısızlık yapmadan soru soruyorum.
Hocam Heteroların sırf Hetero olduğu için topluma bir yararı olduğunu gördünüz mü? Cinsel yönelim bu. Ne yararı olacak?Hocam size itirazım yok ama. LGBT bireylerin topluma yararı nedir? Size saygızısızlık yapmadan soru soruyorum.
Evetİmzanızın hakkını sonuna kadar veriyorsunuz. @isikt11 katılıyorum.
İnsanın kendini bilmesi iyi bir şey sonuçta.
İnsanların hayatına saygı duyduğumuz için hastalıklı zihin olduk. Gün geçtikçe kötüye gidiyoruz, insanlar sizin istediğiniz gibi bir hayat yaşamak zorunda değil. Herkesin kendi tercihi. Sizi rahatsız etmiyorsa söz söylemeye hakkınız yok. Ben de desteklemiyorum ama kimsenin hayatına karışamazsınız.İnsanlar yaratıldığı günden beri cinsel yönelimi karşı cins üzerine olmuştur ve olmaya devam edecektir.
Şimdi birkaç hastalıklı zihnin bunu ''kendi tercihi'' adı altında normalleştirilmesi elbette insanlığın onurunu zedeler.
Sen o zaman kadın cinayetlerine de sus, çocuk katillerine de sus her şeye sus o zaman. Nasıl olsa seni etkilemiyor.Ya dostum iyi de genele vuran bir şey yok ki burda. Kendi tercihi ya kendi tercihi. Seni, beni veya bir başkasını ilgilendiremez bu olay. Kendi tercihi kendi.
Eşcinsellik te boyle topluma bir yararı yok neden saygı duyayım ?
Aynı şey mi ikisi? Karşılaştırdığın şeylere bak.Sen o zaman kadın cinayetlerine de sus, çocuk katillerine de sus her şeye sus o zaman. Nasıl olsa seni etkilemiyor.
Böyle bir şey olamaz.
O zaman saygı duymayanların topluma zararları var mı? LGBT bireylerin topluma zararları yoksa saygı duymayanlarında topluma zararı yoktur.Hocam Heteroların sırf Hetero olduğu için topluma bir yararı olduğunu gördünüz mü? Cinsel yönelim bu. Ne yararı olacak?
Konu ben miyim ?Sen çok mu yararlısın topluma?
Ve NOT:LGBTYİ TİKTOKTAN GÖRMEDİMArkadaşlar bu lgbt şu an tiktokta çok fazla konuşuluyor ve saygı duymayanlara geber falan diyorlar yalan yok bu doğuştan değil insanın kendi tercihidir ama geber denmesi çok kaba