Neler Yeni

LGBTI Destekliyor musunuz?

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Hocam size itirazım yok ama. LGBT bireylerin topluma yararı nedir? Size saygızısızlık yapmadan soru soruyorum.
Hocam Heteroların sırf Hetero olduğu için topluma bir yararı olduğunu gördünüz mü? Cinsel yönelim bu. Ne yararı olacak?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
İnsanlar yaratıldığı günden beri cinsel yönelimi karşı cins üzerine olmuştur ve olmaya devam edecektir.
Şimdi birkaç hastalıklı zihnin bunu ''kendi tercihi'' adı altında normalleştirilmesi elbette insanlığın onurunu zedeler.
:D İnsanların hayatına saygı duyduğumuz için hastalıklı zihin olduk. Gün geçtikçe kötüye gidiyoruz, insanlar sizin istediğiniz gibi bir hayat yaşamak zorunda değil. Herkesin kendi tercihi. Sizi rahatsız etmiyorsa söz söylemeye hakkınız yok. Ben de desteklemiyorum ama kimsenin hayatına karışamazsınız.

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Ya dostum iyi de genele vuran bir şey yok ki burda. Kendi tercihi ya kendi tercihi. Seni, beni veya bir başkasını ilgilendiremez bu olay. Kendi tercihi kendi.
Sen o zaman kadın cinayetlerine de sus, çocuk katillerine de sus her şeye sus o zaman. Nasıl olsa seni etkilemiyor.
Böyle bir şey olamaz.

Forever

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Abuziddin bizimahvettin
Hocam Heteroların sırf Hetero olduğu için topluma bir yararı olduğunu gördünüz mü? Cinsel yönelim bu. Ne yararı olacak?
O zaman saygı duymayanların topluma zararları var mı? LGBT bireylerin topluma zararları yoksa saygı duymayanlarında topluma zararı yoktur.

Kaanps4player

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,964
İsim
Kaan
Arkadaşlar bu lgbt şu an tiktokta çok fazla konuşuluyor ve saygı duymayanlara geber falan diyorlar yalan yok bu doğuştan değil insanın kendi tercihidir ama geber denmesi çok kaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
Hocam saygı duymuyorum topluma katkım yok ama z.ararımda yok bana bir şey yazmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,572
Üyeler
161,092
Son üye
hsnmmt
Top Bottom